[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
其實今季都多 drama 睇 收貨
係宥靜復合 有d 0 嘴
韓網屌到我on9 啱啱已經出咗嚟道歉/反省啦光仔金牌女男醫生都有出文反省自己喺入邊做得唔好嘅地方 幾時到臭景同我 女醫生 周元道歉
唔係點名,因為得輝賢唔係Oppa
佢出篇文應該因為個風向變晒,唔關揀邊個事,佢last同周元個電話,語氣態度個個覺得勁冇誠意,好似前面做緊戲咁。
對比翻娜妍圭民,兩個冇咁close但比人覺得娜妍用個心同圭民講嘢。
個結局我一早知,但都冇諗過last個對話會咁樣
因為大部分人睇到宥同周d互動都覺得會係埋一齊 但感情尼d野放唔低就放唔低 重要2邊都放唔低 就算見到個好心動ge人都無用
可能d人見到宥同周9成時間咁close又唔簡 咪覺得佢玩9周元 做戲
不過當睇戲咁睇就得 d韓國人太上心
媛要幸福
周元都不是什麼好東西 佢都係放唔低臭景 邊條女同佢拍拖都係有條刺
大結局飛住嚟睇,都冇咩意思
要睇下自己有幾大決心放低 東鎮都放唔低 但佢起馬唸到復合都係令到惠傷心所以堅決唔復
但周元又講到次次分手都係佢拉住景 集集都睇得出佢唔想放低 連埋尾真心話都話放唔低 咁好難搞
d女都好難下決心跟佢
昌哥雖然個人木獨唔識講野 但覺得佢係專一 穩重 周生睇落太花fit

總結 一切都係劇本
煩膠cp話相戀6個月係咪最終都散咗
睇IG應該仲一齊緊
大家可以轉場去戀愛兄妹
真係覺得復合嗰啲做緊戲
分手都冇幾個月就上節目
其實嗰決定喺前一晚同節目組傾好?
宥靜復合真係睇王眼火爆

醫生同奧運金牌又係搞笑 上黎鬧交的

今季真係唔好睇
其實如果佢哋睇節目之後發現到對方喺合宿時刻意隱藏嘅情緒同感情,繼而對對方嘅諗法有改變所以想喺現實復合返有啲咩問題

利申想多惠東鎮復合
應該係
所以節目組安排邊組出發先
但答案可以變
利申:9估
45復合之後啲片段好sweet
阿呆聽到靜妹揀自己之後真係呆咗
同埋就算係節目無決定復合 出到去都可以復 節目個決定其實可真可假
東鎮同多惠真心襯睇完都唔明佢地咁夾點解都要分手
覺得一定會
節目組知道啲人大概會點揀
先安排到邊個揸車送邊個去邊度
同埋表白啲順序
舊PD套兄妹屌打換乘3
佢哋啲訪問其實係咪每日都做一次?
啲衫同頭全部都一樣
點解最後都冇播光泰鐘恩嘅故事 定係我miss左
keep住同一套衫啫 但係你認真睇其實耳環頸鏈有時有帶有時冇帶 唇膏顏色都有分別
故事係冇故事 唔播都冇所謂啦冇人想知 pd揀隻眼光好差仲話揀兩條鯰魚一條想復合一條唔想平衡risk 結果最冇興趣就係呢兩組醫生line
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞