[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
第一季已經咁覺得
講到生離死別 但d day完都會翻多次宿舍gathering
美國人嚟 夠chill
大家都放低晒之餘亦想對方好 會關心大家
男abk節目後已經換咗好幾任女 呢個節目復合或者換乘成功都拍到好耐拖 好擔心s3班人有幾耐貨仔
19集秘密約會嗰陣問東哥

媛思緒好清晰 佢話text只係之前同當日嘅事 但係D day最終選擇佢會考慮埋未來嘅事 係咪會想同呢個人一齊

所以東哥最後選擇左媛但係轉個頭復合我就覺得佢係大賤人

明明選擇前一日媛已經清楚表明聽日揀咗你=想一齊 而你都知道佢嘅諗法又揀咗媛 你最後唔一齊都算啦你仲要同返多姐復合 你咁樣仲唔係玩鳩佢同觀眾?

如果有s4強烈建議新增唔揀的option
Apple Music search exchange3 original soundtrack
Haha,真
應該要有唔揀啦,好似多惠咁,明知昌鎮唔揀佢都要落車,好無謂
兩袖清風走咗去成件事型好多
女醫生同多姐擺到明係match唔到 連50 50嘅機率都冇 咁樣真係特登要佢哋難堪
好sweet 希望昌哥真係會改
做乜偷偷上連登!
上連登都唔搵我多啲真係作死 返去覆kaokao talk啦!
甜到漏 襯到咧
追多兩個post就覆你架啦你等一陣
佢地2個20集係海灘sweet 到
宥避開唔比昌kiss 勁得意
剛剛睇完第八集即刻好睇好多
世承真係極度戀愛腦,見到佢比個playboy玩就想佢快啲收制唔好踩咁深
好想知佢地後續
想問有冇人知第19集多惠攬住東鎮嘅ost係邊首?揾囇成個playlist 好似都唔覺眼
唯一支持嘅東鎮慧媛雙向

有冇人知道線下是米皮已收
윤토벤 - 서툰 이별을 하려해 (feat. 전상근)

用shazam 搵
唔該囇
邊度講東鎮同惠媛冇一齊到?邊度講東鎮同多惠復合?
屌靜妹咩?
屌金牌 醫生咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞