[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike

媛係點做到節目大頹 節目下大靚
好似有得同你一戰 份人又caring
我咁靚係靠勤力 你朝朝見到我已經坐喺化妝枱又畫又搽 夜晚又係 媛就坐喺張床等我同我傾偈
仲日日敷面膜 最勤力係你啦
多姐都有!我哋呢啲做幕前冇辦法啦
佢最尾訪問終於講左光泰一直想聽既我愛你wo
雖然冇直接同光泰講
但係而家係女醫諗番拍拖個時係真係愛既
呢種笑真係睇到好心痛
多謝 巧巧聽
以下大結局嘅歌我覺得幾好聽
The image of you - SANDEUL
Space - BOL4
Such - KANG HYUN MIN
Love message - SONDIA
Our young days - WE ARE THE NIGHT
Gold - WE ARE THE NIGHT
Gradation - 10CM
Start - GO ARA(慧媛同東振喺車合唱嗰首)
Shine - BAND NAH
I’ll tell you today - SURAN
All blue - HEON SEO
How we do? - SHIRT
Some day in the 21century - LUCY
Memories about you - ZITTEN
我ig用自己gmail接job 即係冇跟間model公司?
邊到講
多謝整理
睇左咁耐 最大收穫係搵到啲好聽既歌
請問下,而家除左有靜同Ex,金牌選手同Ex外,仲有邊一Pair拍緊拖?唔該
我就最鐘意Season 1既Coco同佢個Ex
主要係冇一對Dream couple觀眾好想佢地一齊,本黎有靜周元感覺幾好,但結局黎個大反轉

另外男嘉賓之間既connection少得可憐,節目入面唔frd,觀眾都唔投入睇得

麻麻地今季,勝在女嘉賓靚補救少少
我都想知而家仲有邊Pair拍緊拖

得有靜同Ex,金牌同Ex呢兩對?
bro咁熟K pop既
我只識10 cm
韓國人啲所謂禮貌好on9
我睇緊時用Shazam search咋我都大開眼界
好醒
btw今季我一般,唔算好好睇,直頭悶悶地
咁我想推介下bol4 佢(哋)啲歌好好聽
快歌又有 慢歌都好有感情 好有共嗚
另外Lucy 係boy band
最大賣點係佢哋有成員拉小提琴
都幾特別架 曲風都幾清新開朗feel
多謝推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞