[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
鯰魚係咩意思 唔係jennie似鯰魚?
被甚麼嚇親
PD 好似話想拎個平衡
有樣嘢叫鯰魚效應,透過外在因素(加入鍾恩同敏亨)提高內部競爭力
今季加入嘅兩位「鯰魚」都做唔到呢樣嘢
鯰魚要搵我兩位醫生都醜樣
如果鯰魚係你嘅話,咁成件事就好睇好多
呢個原因唔似係
反而周元個心都唔定
佢揀返拍過一年拖嘅ex都正常
有冇全員劇透
咁前期會再悶d
其中一個最終選擇
睇完文字劇透可以慳返兩個鐘
唯一支持嘅周元宥靜竟然
不過周元最終選擇揀宥靜已經係好大進步
無比條臭景得逞

所以今季喺揀人方面真係唔係幾好
宥靜定東鎮
宥靜
選人問題 居然去到大結局都無心動感覺
我都好shock
前一晚date咁sweet 又成日讚到周元天上有地下無咁
佢真係失去所有嘅參加者
其實佢內心應該都係鍾意昌鎮 只係周元做到昌鎮做唔到嘅嘢 佢成日提住呢樣
東鎮慧媛睇到好尷尬,換乘到,我估終於應該冇一齊
勁cute
宥靜根本從來都冇諗過換乘,由初初就感覺到從來冇佢講得咁決斷,因為分手個原因太細。以為佢樣同條件,要揾男仔有幾難,偏偏揀昌鎮,唔係靚仔又老,對佢事業又冇幫助,睇佢啲舊相就知宥靜真係好愛昌鎮。
同埋周元好明顯感覺到先不斷問佢。不過我好鄧周元開心,用21日認知同書景嘅問題,真成長走出自己條路
如果有下季希望多個選項係唔揀
如果係我同周元flirt 到呢個地步
佢真心話啲問題咁答
正常都唔會揀佢
有兩點失望係,喺屋講到有幾難揀,但電話入面幾乎對周元零真心,個對話同誠意連圭民娜妍都不如。
同埋由頭到尾昌鎮乜都冇做過就復合咁,昌鎮嚟每日基本上食飽就訓,感覺唔洗上嚟換乘都冇分別。睇啲後記都feel到宥靜愛到昌鎮痴線。
同埋而家馬後炮可以講翻,之前都有人分析過,宥靜每次開心跳舞都係因為昌鎮,第8集因為昌鎮嚟,16集喺書璟面前跳舞,唔係因為周元而家昌鎮傳短訊俾佢,18集唱歌因為昌鎮喺車。好似全世界都俾宥靜撚咗咁

同埋其實今季制作組係弱智,點解後尾全部網民估到晒結果,因為第一個teaser條紅線已經劇透晒,已經自己好撚醒搞啲隱喻,當時未播一秒俾人解開晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞