[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
東鎮仲要唔敢用兩隻手攬佢
拆對花鞋?咩嚟?
總結得咁好
拆開離別包裹
lm
一開波個個都有ex嗰盒離別禮物盒
東鎮一路都無打開 最後一晚先打開
記得東鎮話係當完兵送俾多惠嘅禮物
應該係韓國當完兵男多謝另一半等咗咁耐嘅禮
仲話諗起嗰陣同多惠講過話會俾到幸福佢
如果一開始就打開咗呢個盒 成個結果可能就唔同晒
見到東鎮自己偷偷地咁喊真係好心痛
呢下覺得好大機會揀返復合
花鞋意思類似係想結婚㗎啦 代表我哋以後一路行落去 多惠想復合做乜退返對鞋俾人
其實個包裹未必係退貨嘅意思
可以係俾啲嘢對方回憶番感情美好嘅地方
不過成段橋拍得有啲求其 起唔到咩作用
我未睇到,thx
我一開始就話10幾年感情係要用’年’做單位去消化 冇可能幾星期就搞得掂
真 個禮物只係代表送果個覺得段感情其中一個最深刻ge 地方
東鎮部牆就快頂唔住
好想佢地復合
東鎮由一開始就呃緊自己 根本就放唔低多惠
但係佢好怕而家自己既事業會俾復合/多惠影響
其實我覺得東鎮係考慮會傷害多惠多過自己仲係唔係鍾意佢
如果多惠係呢到搵到個有好感既人想發展
多鎮多數可以全心全意對慧媛
係,唔關退貨事
佢地係拎番d拍拖時候佢地覺得最重要既物件
有睇東鎮講既話,對鞋係退兵役時多惠送既
東鎮係個時同多惠講多謝多多等佢,應承多惠會永遠照顧佢/唔會傷害佢/唔會離開佢之類既野

多惠想東鎮回憶番當年佢既承諾
所以東鎮先咁傷心,要面對實踐唔到既承諾
我覺得又唔可以咁講

有心想復合,但如果經過呢個節目發現到唔可以復合,就睇下有冇其他夾既人

周元就係覺得冇可能次次鬧交書景都要嘈分手,周元冇可能次次都要做低頭個個

又或者好似周元咁講,佢覺得書景以前就想分,只係周元低頭先令書景心軟,佢想係節目再一次想知清楚係唔係咁,係咁既話佢就會放棄(但係書景又講唔實)

咁佢係呢段時間發覺同宥靜幾夾,咁咪不停試約會睇下係唔係真係咁夾羅,如果周元知道書景真係想放棄就試同新人一齊咁姐

掉轉其實宥靜都係,佢會偏向昌鎮復合,但係佢需要昌鎮能夠俾到宥靜信心佢真係會改,如果昌鎮能夠俾到宥靜信心再信佢一次,我諗宥靜都會揀復合
其實佢哋有咩問題係大到13年感情都可以放棄?節目好似冇講明過。
我預計賽果:
東鎮 多惠
惠媛 輝仔
靜妹 周元
臭景 光泰
尚貞 敏亨
周元真係charm到爆
係車上面望住宥靜d眼神同笑容溫柔到

撇除果d咩空姐果d花邊消息睇
其實都唔算fuck boy啦
一路書璟係佢心目中都好重要 只係咁岩出現左個咁夾既對象
如果唔係書璟臨尾搞屎棍佢同靜都唔會動搖得咁勁 發展得幾穩定

書璟同光泰2個似無人揀既賣剩蔗先唯有圍爐取暖
就算最終選擇揀左對方 出到現實都唔會真係一齊果種
周元書景復唔復合,其實周元需要書景都一齊認錯,需要書景清楚表達佢都想復合,如果唔係周元都唔會想復合
係唔算好清楚,以我睇係東鎮發現有自己事業之後好似有一種全新既生活,就全心全意投入,而多惠覺得東鎮冇時間俾佢,所以嘈,東鎮覺得唔可以去番以前以女友為中心既生活,所以提出分手
東鎮都係自己屋企生意 要早出門長時間做
如果咁都唔體諒又真係好難行落去
係咪自己生意都其次,有自己事業就應該要尊重,特別係男既為左女犧牲左咁多

當然,事實上拍拖個陣東鎮應該都有d問題同唔夠細心,例如多惠話東鎮冇試過同佢開車門
講起預測,以節目形式好難想像雙方都仲有意思下,就咁扔低ex落車。宥靜前一晚諗到已經喊。翻睇上季娜妍電話講嘅嘢,直程會照搬今季咁

呢度扔抵幾星期前已經係韓國主流相信嘅劇透
光泰--> 書景 書景-->周元 周元-->宥靜
宥靜-->昌鎮 多惠-->昌鎮 惠媛<-->東鎮

加兩張ig偶遇相

咁昌鎮簡邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞