[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
宥靜可唔可以唔好揀佢 揀翻個ex
個ex衰在唔識表達
但一心一意

周元根本未放低個ex 唔捨得但想去識新人
兩邊都想要
如果空姐個單係真
咁難怪書璟唔信佢架喎
講一套 做一套
臭景都係ig識 綠元根本當ig係tinder
臭景同光泰食完飯喺車到拖住手傾計?
我以為睇錯又好似平時咁摸嚟摸去
已經拍緊拖咁
可能呢個節目嘅設定會幫出演者合理化言行不一致兩邊都要哂咁款嘅行為
因為宥靜不嬲都知昌鎮係對佢一片丹心
但唔會因為咁而想同佢一齊番
周元把口浪過油但好主動識溝通
可能宥靜“相信”周元完左節目會放得低
一路令宥靜好受落可以接受佢成日兩邊撩呢樣嘢
點一齊番 昌鎮點做到周元嗰個level 都係嗰句格硬嚟好攰

每個人唔同階段都對另一半有唔同程度嘅要求
比昌鎮傷過一次宥靜有理由覺得有把嘴比任何嘢都重要 (雖然我並唔buy呢樣嘢但尊重)
例如多惠咪覺得昌鎮嗰種對ex堅定又始終如一嘅愛意令佢對昌鎮更有好感
唉我都係覺得昌鎮同多惠一齊夾d
多惠似係可以包容呢種木訥style
想講節目一開始以為周元係少有純情深情音樂人type又講到咩人生中最幸福嘅時光
因為深情所以有異性緣 但相反佢ex係高level好多
但宜加先發現其實佢都有番咁上下
之前插過周元被負皮~
我覺得周元都係想識新女沖淡臭景
佢flirt女好勁 但又好少令人反感
不過尼d節目野 佢個人真實係點大家唔會知
咁fuxk boy都可以係好人黎嘅
雖然周元係我心目中都差唔多中晒fuxk boy特徵
但係佢又可以係節目到毫無掩飾咁講書璟對佢黎講仲係排第一位
呢個位真係同一般fuxk boy拉開100米高度
現實咪ig留言嘅狗公
老老豆豆
Ig 留言溝女就=狗公?
咩年代
其實我鍾意宥同昌復合多d 唔知點解我覺得周元份人有d假 可能太過fuck 不過宥咁撚正真係好難唔flirt下
覺得昌個人穩重d 雖然個人表達同講野差d
宥同周元都係玩新鮮感
其實我覺得周元首爾第三日就應該開始鍾意宥靜,跟住去問書璟而家你點諗,其實佢一直拿捏住一個點就係書係一個自尊心高既人,自己唔想做衰人所以好賤咁拋個波比書,咁書當然唔肯低頭,周元就名正言順咁flirt宥靜。
所以我偏覺得周元一直問書想唔想復合,其實係想佢做衰人講唔想,佢就可以攞正牌同宥靜flirt。
咁你點睇#22個解釋
有冇人已經唔想追 直接等埋大結局先睇
開始覺得元哥煩嚟嚟去去都放唔低臭景 轉個頭又走去揾新女
似22多啲
周元喺書璟面前哭撚咗咁多次
都堅持要書璟做一次cool煲果個

如果一開始就諗住換乘
周元唔應該係書璟面前喊到咁多次
而且經常比書璟主導咗個情緒

接受周元係個
搵宥靜做水泡睇下書璟會唔會番黎嘅多情fuxk boy
好心昌哥就改下自己講野兜圈性格 表達多d自己唸咩同埋d脾氣 宥咁撚正都唔珍惜改變下自己
連大結局都唔係好好奇
等大家劇透算

前度date除咗東鎮多惠其他都好無聊
如果仲係呢條team做
唔該唔好再拍下一季
呢個珍 分手message都拖咁耐先覆
但又明真係好難嘅
始終唔係個個人都係善於表達自己嘅性格
不過呢幾集都見到昌哥有努力改變

希望阿宥都可以俾啲時間佢
因為阿昌對佢真係一片丹心
本身一路都支持宥靜揀周元
覺得宥靜係要周元呢種識哄佢識講嘢
表面好溫柔嘅男仔先會覺得開心
但今集之後對周元扣咗好多分 真係聞到浸f boy除
再見到昌哥mark低自己想講咩先搵宥靜傾
呢個位加返好多分 佢真係有明顯想改變
希望宥靜俾多啲時間觀察昌哥啦
雖然我已經半棄狀態
只係想睇東鎮同多惠既cut同佢哋既結局
見到書同輝都唔想睇,即飛
Btw,係咪就黎完啦
下集大結局
冇錯我之前都幾鐘意周元
但呢幾集佢啲行為真係扣曬分

識講嘢點都唔及真心重要
講到識飛但個心根本仲喺Ex度 兩邊flirt

相反昌鎮雖然好笨拙
但真係睇得出佢有以最大嘅努力挽回同改變自己
而且係一心一意向住宥靜
希望阿宥可以睇到呢點 同埋明白改變係需要時間
光泰喺架車度又摸又摵書璟塊面嗰度
睇到我打晒冷震
同意
呢兩集明顯睇到周元真愛都仲係臭景
有冇人睇東鎮同多惠約會果陣喊?
我喊到pk, 特別係影影下相東鎮由笑變喊果下
我認同周元果part但唔認昌鎮果part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞