[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
唔係東哥屋企有生意俾到佢接手 東哥只係一個廢中 女又冇事業又冇
同埋會唔會係覺得 追夢都追左咁多年 係時候要面對現實
我都覺得書暻死硬頸最後會揀周元
周元跟住先喺㗎車到先會喊到無哂表情管理
好似係”我一直等緊你呢個答案 點解要宜加先表態啊!點解要咁對我!” 嗰種感覺
書璟每次表現得好模糊嗰陣
周元喊都無咁失控
雖然唔知如果係咁周元嗰刻會唔會好想死
因為自己已經想換乘
或者都有少少開心嘅假如無成功同宥靜配對
至少確認到書璟心點諗 完左節目或者仲有機會
完全唔明呢兩張ig偶遇相同最終結果有咩關係
最終結果都唔等於現實會一齊 我對節目入邊嘅選擇冇咩興趣 我淨係想知現實係點 佢哋可唔可以快啲開channel
吓,咁樣其實好少問題姐,人生階段轉變就有唔同既相處模式嫁啦。
加上依家都公開左,唔洗再偷偷摸摸。睇得出東鎮以前拍拖好辛苦,連一張搵人影既合照都冇真係幾心up
其實點解媾女勁就話人playboy fuckboy
有能力令女人開心但選擇專一對你好先最難得。
記得上季海恩話168:嘩,你竟然幫我開車門?!
拍得耐拖既情侶冇左呢啲風度野其實都理解既
講返個節目,尚貞呢對真係揀得好差,拍得一陣分手冇耐大家都仲鍾意,上乜嚟換乘 搞到一直都係兩條友搞嚟搞去咁,同其他人0花火0交集。

鐘恩好心就早啲入嚟,佢唔係靚到可以做game changer, 但又唔覺得佢差到一早叫佢入嚟嘅話佢會冇人鍾意。
最終選擇諗起佢揀周元就覺得尷尬
今季揀人真係最差嘅一季
同隔離珍珠PD嘅戀愛兄妹差好遠 見真章
換我濟州島出現會唔會好睇啲
想由一開始就睇你多啲
一定會,起碼光泰一定會爭
上季奈言 賢奎揀得好好,賢奎係3季最靚仔,一嚟就做game changer.
前期冇咗你只會更難睇
姐姐明天見!
佢撚9智妍先係最charm, 我係仔都覺得佢型
女醫生係有啲嘥quota換臭景late join搞多啲屎棍會好睇
https://youtu.be/mC6q94V_ZJU?si=F6K7YjO_e9XRVVDe

用番你之前選美嗰個self intro
包一開口即刻一咋心動sms
究竟係攞咩獎 2021 miss kroea真善美冇佢份 冠軍係單2畫家 季軍單3喊包
最終選擇係咪一定要ex/新人揀一個?
有冇唔揀呢個option
有得唔揀咁個結果會好難睇
分分鐘大部分人都揀唔落
三季落嚟冇見過唔揀
記得單身即地獄有個講明 節目叫我揀一個係呢班人/呢幾日入邊最心動嘅選擇 咁嗰個係你
可能呢季都係咁 冇心動對象就9揀 好似書景光泰9 flirt
我睇過韓國其他戀綜係有唔揀嘅選擇 今季男女質素好差吓 揀唔落好正常
女醫生根本揀唔落我覺得佢最後會揀綠元 但綠元肯定唔係揀佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞