[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
今次完全唔期待個結果
上季全世界都好緊張海恩換唔換乘
而家有興趣的line: 綠元 宥靜vs臭景 & 東哥 媛vs多惠

其他二打六唔睇都冇影響 佢哋嘅選擇都好明顯
跪求多惠東鎮復合結婚
覺得慧媛同輝賢都要復合
周元同書景 昌鎮同宥靜感覺復合完都會散
可能揀ex呢
當傾偈機會用咗佢算 傾完直接送佢去書景度 落車之前講句加油
得東鎮多惠呢一對復合可以行埋落去結婚
唔支持慧媛輝賢,輝賢思想太小朋友,佢哋應該都好快會散
究竟周元見到書景同光泰咁多身體接觸,會有咩感覺?Flirting 唔使咁L誇張!
不建議佢哋復合
書景話因為而家係分左手丫麻所以唔應該計較
分分鐘打番場友誼波都仲得

光泰有得high油緊係話認同佢啦,書景仲覺得同光泰諗法好夾
女醫生都好老尷
佢都知冇個男對佢有興趣
佢有興趣既周元都未到可以揀既地步
周元亦唔會揀佢
如果有得唔揀佢一定唔揀
東鎮多惠一定要傾好佢地互相對對方既不滿係乜,有冇方法解決,先可以真係復合同行埋落去

不過我始終覺得東鎮係已經失去左對多惠既愛,東鎮只係覺得傷害左佢,同埋自己做唔到當初既承諾而傷心
冇可能揀光泰啦
臭景都唔想揀 之後揀光泰係自尊多過想發展 佢最怕自己零票
輝賢千祈唔好再拍拖
害咗個女仔
可惜似乎輝賢係慧媛好鍾意既外型
如果真係復合,希望輝賢真係比以前成熟左同係呢個節目學到其他哥哥身上既野
宥靜都15 16緊 唔知佢會揀邊個
上邊6個人包埋了 反正互揀先成事 其餘6人唔想知
有冇人覺得周元
成日咩埋咀笑 撥前陰懶係Q
個浸柒味好似香港某個人
啱啱睇到許光漢啲相諗起輝賢
會唔會俾許啲fans鬧?
Youtuber嚟?
: we were on a break!!!!!!
兩個都係怕自己0票 好襯 鎖好
咁分咗手佢就唔好管周元msg俾邊個啦
自己同啲男仔摸身摸勢就得
周元sd個msg都話有問題 點都係臭嫁喇呢條女
慧媛當幫人教仔啦睇得出佢真係唔識但仲中意
臭景係想要隻乖乖狗 佢覺得元仔一直都聽佢指揮 復唔復合係臭景控制 點知去到濟州島聽到咁爆炸嘅消息佢先驚

至於msg女醫生純粹係佢用嚟試探元仔係咪一隻忠誠嘅狗會聽佢command

所以元仔冇理佢就發晒癲又哭又大叫拿返拃沙話唔想復合
呢個係咪你嘅推斷嚟?
定你真係知分手原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞