[2024 #10]連登巴膠永遠懷念城巴95暨關注BED張凳被直線抽擊專區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
而家又唔係冇人落搭
你話988咁倒走晒啲客就話姐
988係兜里數,但西隧俾三隧分流玩殘
E22S純粹拉到無雷公收貴啲
拉到黃石碼頭都唔會倒走觀塘落車班客
其實E22都已經Cut無可Cut
大部分時間開緊30分班
唔存在減到18.6 過到40公里條界已經可以收23.8
A26示範咗一次唔靠將軍澳拉上42蚊 根本就冇人care
收23.8平1蚊慳一兩架車 城巴永遠唔識計呢啲數

過咗50公里已經可以收24.8 E22S拉到59.3公里係咪多餘先 要拉里數直入工業邨已經得 貪將軍澳多燈咩 又有客甚至可以執98雞食埋觀塘將工客

正如點解厹東九拉里數通常揾碧雲道 就係因為行得夠順 又有得執客 觀塘道起步98入到將工E22S都唔知開始去坑口未
當係E22 + E22A 聯合咁計吖嘛
E21系重組都氹唔到深水埗魚搭A23
東九龍嘅難度更高
可能係plan E22S果陣比TD話入到將軍澳要跟E22A行呢
A20得一個鐘一班 A23大部分時間30分鐘一班好等好多
東九難搞在真係多人去東涌同後勤區
最抵死係樂富BU City仲有流水客
以A29呢個服務水平 要搭A嘅都搭哂
E22A下繁喺黃大仙都食唔少將南魚
六蚊雞唔駛企 係有叫座力
其實冇話難唔難 有得揀東九班友實會揀平啲果架 但收咁一兩班平啲果架 佢哋冇得揀咪要上A車
根本香港屌巴搞低地台又係搞笑 非洲式用車 仲要驗車官幫哂皇冠 俾你出到牌 保養又冇人識 車房級維修都係整ADL(珀記)一係就大量買件用男人(嶼巴&愉巴)
皇冠(豐田)搞唔到低地台又賴用家問題?
冇人話用家問題 不過佢地就係要架車易整
ADL唔係出名易整咩 已經講架SOLO 退係因為冇錢同代理唔識整
如果加埋牛站5.6分段就更好。
其實Hino有架叫Poncho嘅物體
至於點解唔入就不得而知
有豐田,點解唔用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞