[2024 #10]連登巴膠永遠懷念城巴95暨關注BED張凳被直線抽擊專區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
582個站牌
依家5A頹到出單層
唔出單層唔通比人睇到載空國際咩
不嬲都出綠色單層
嗰個位應該每朝都會畀厹車海完美遮住
終於用新牌
當年仲有9米9龍仔話會整爛佢地條自私路都唔俾行概時候
你覺得佢地班山腳大帝點會仲俾架10米6重18噸概E400上佢地條自私路
呢d咁概線最好自俾錢整𨋢塔整維修然後摺左211
傾完換大車比你減班?睇唔出班業主有咩誘因要咁做 仲要自己比多啲維修費嚟令自己得到嘅服務差咗
所有最長遠係係自己俾錢整𨋢塔一了百了
但班友肯定又話貴又盛
自己法團有條KR21落去樂富仲要大地加密條211服務你 你唔好去叫法團加密Kr21
581真係唔諗辦法停返西沙路海栢?
根據屎水性格點會唔改,分分鐘下年就入紙改
我認為可以咁拆。
73U竹園-文錦渡路-翠麗-天平
73M竹園-打豉嶺路-沙公-聯粉站-馬適路-馬會道-天平
79K簡頭圍至上水站
79U蓮麻坑下香松園下口岸香園圍公聯和球場
79蓮麻坑下香松園下口岸園打鼓嶺路孔嶺村循環
73K上水-上水圍-文錦渡路-竹園
B7天平翠麗粉站口岸松園下香蓮麻坑
B7x每日全日蓮麻坑下香松園下口岸直達上水圍寶石湖上水廣
B7A文錦渡路連麻坑路竹園口岸下香蓮麻坑
綠小55K改經聯和墟總站和陸街
再拆做和陸-聯和道-馬會道-龍豐
綠拆做和陸-聯和道-沙公
55K改新圍特快馬會道
78K改經聯和道再一拆三做X78K,X70B
X70B改上水廣新運太平粉祥順循環粉嶺樓和陸聯和街墟
X78K龍隧特快至粉祥上水廣新運太平
78K縮去磚窰至上水站飛粉嶺樓和陸
再全日拆做
78B特快拉上磚窰兜粉祥改至上水廣加分段
78K改順循環清河祥龍圍北區醫院大平彩園吳屋村
70K/270就改去皇府山,再加273A/B清河免費到上水轉270到皇府山再加1.4轉70K至華明免費轉273,回程再掉轉,70K加密到7-10分一班
亦可以273A/B清河免費到上水轉270到天平加1.4轉73M到粉嶺站至聯球免費轉番70K及273至華明圈,掉轉亦可以。
56全日拉去皇后山兜粉站祥華再由54區拉去東涌北西半直通至維修區,56A由54區縮入上水,由皇后山拉上香園圍口岸加經沙公。
其實15/11B往九東可以改經土瓜灣道承啟道半直通,15/X/215X改行觀繞
將來佢地困在係上面+生癌要換機械body唔關我地事。
唔可能,因為有87K+287
紅鬼170 南行 九龍塘壞車
難為魚魚要等25分鐘等下班
也難為一陣間 北行魚
截182轉車吧啦
首先要182 有車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞