[2024 #10]連登巴膠永遠懷念城巴95暨關注BED張凳被直線抽擊專區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
強國客睇小紅書
TripAdviser係外國客睇,所以外國客以前搭大巴士

如果純粹想體驗下開頂雙層
搭一程人力車就夠,大巴士無得買單程
以前出獅隧由收費亭去到近新田圍只要keep住70唔收油跟線行都可以推住私家車咁行
人力車喺TripAdviser 低分係因為開得太快同廣播系統太廢
其實只係開咗頂嘅市內巴士
城巴專利部根本唔識做觀光巴士
但對於強國客窮遊嚟講根本就唔需要呢啲服務
夠平就得
應該會重開692/P拉去泥涌改經影業將藍。692P加停舊灣加回程馬獅道東廊,692縮去馬獅道以東。
咁既話可以H1/2加開平日拉去西九文化區,再H1加經漆道南,縮去hollywood道。104改入境大樓特快縮去金鐘。788拆一半林士/域多利皇后街特快拉去堅城104坑,另一半縮去692交廣坑,88X飛中上環。
690S拉去天星兜上環+港澳碼
14S冧檔 係球場打蛇餅都係得幾架車 同往年差好遠
咁可以14S拉去調景嶺站華永行人路,開90A彩明至彩明街跟796S逆走至將站再改經將廣怡明海天晉3Donki藍塘璈原線,796S取消,793改經唐明街西行。
見到九巴有條新banner 叫人搭601/619/671轉606A/606X 唔駛同人迫
大熱天時叫人企東隧口餵蚊
等得車黎不如在地底行迷宮,起碼涼爽d
咁我寧願拉613A去賽馬會寶北康翠改行啟藍興田,694縮去將站廣改行唐明街將藍。694S改行Blue塘璈海天3Donki兜清半總站
講真如果係揀搭巴士 要轉車都揀喺港運城先轉啦 選擇多好多
鰂魚涌站數一數二咁熱

邊個會然
淨係E6X玻璃梯有2款
未計內籠幾十款唔同
白光/黃光+灰柱/黃柱/灰柱加黃色coating/無柱+旁板係白色/灰色+有冇倒頭位
E6M花款又係
係咪 HKU 沙灣徑運動埸?

利申: 唔係本人,只係有次遊車河去過
架小巴好似有方國珊廣告
香港真係好細
嚟嚟去去都係果D地方
代表咩??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞