[2024 #10]連登巴膠永遠懷念城巴95暨關注BED張凳被直線抽擊專區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
應該
960P改行德輔道中金鐘道
P960拉上洪水橋及北炮清風街
960C縮去兆康改力寶太古廣半直通屯轉
960縮去金鐘西改行德輔道中東行
960A改去中碼郵總會展站加去程
以上線全部每日全日10-15
960S拉上丹桂村,回程擴時
厹app變到貼滿街招咁
有對比自然有傷害
開app好快

完全唔等
Dklm 厹load完仲要再但廣告
青沙話起嚟服務港口同機場,所以出口無設計服務九龍人
城巴聘請 20 名外勞車長駕駛巴士
https://lih.kg/3681245
咁都俾佢free返邨巴同廠車嘅人手
少有地兩個禮拜都仲未爆po
次次喺香園圍總站,有幾個城巴白衫人指導班鹹魚上車,呢個post係叫站助定咩?
呢度已經
由興及治
一係就49X/P/48X/P拆做48/A/X/49X
48大窩西站至禾輩
48A橫窩仔至駿景洋
48X拉去青龍頭跟48P走線
49X飛荃灣改逆循青衣長亨青康路青沙希爾頓原線,49P拉去廣源跟49X加班。
249X改順循青衣站後經青碼楓樹窩城隧至沙市後跟49X至廣源,大圍特取消換249P青康路往廣源。
47X改至水仔跟47A再拆一半重開45X但兜四美取代46P/S。
40X入馬鞍山疏到禾輋差啲留後
屎粉轉左場,hch
依個時間北行30次次出40座 去葵芳前已頂閘
係28座加40企位
少咗交嗌咪少咗留言
唔係壞事
等睇班外勞點跑628/N628
真正撩交嗌班人應該過曬TG圍爐
依家咪睇得舒服
依家唔爆po咁咪求仁得仁囉,自己揀嘅,冇得怨㗎
都冇曬人同撩事鬥非嘅人嘈,咪搞到係tg嗰邊見到有人要自己係連登呢到拗水吹咁陰功囉
個post靜總好過淪為屎水職員宣傳區(原來真係職員黎架,識講50M 20A有幾多班車有幾多客
都係果句,難得有個場比你班屎水職員圍爐屈下690s唔開車屈下老九壞ETA就唔好再上連登撩交嗌喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞