[2024 #10]連登巴膠永遠懷念城巴95暨關注BED張凳被直線抽擊專區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike

沙膠就講到582又企人又搶807K客

italk就話同一班車大學站得三十幾人落車再上十幾個客 (aka 一架小巴既客量)

究竟邊一邊先岩
好亂
心都涼曬
凡是阻到屎水分流(搶)乘客的一律討厭
P線取消算啦
都係果句, 除非小巴佬自己唔開車
唔係既話巴士既機動性點都唔會夠小巴黎
最後咪就係搶到架巴士到站同上一架小巴開車前既客囉
開架百幾人既巴士裝廿個客走

巴士咁易打得殘小巴既話星期日AMS 40車都唔撚開啦一早
條43X唔洗搞到西港島線通車就急急腳執柒左佢啦
等登養批車淨係可以用嚟星期一至五行個十幾廿班車
厹今次算唔算捉蟲入屎忽
你行入井頭村同啲村民講吖嘛
小巴開足車果日咪又係身體好誠實搭返小巴
30分班巴士同架6分班小巴打
你搵日開得足車先算啦
咪就係有架巴士黎啲人先會轉會搭巴士,咪就係搶果廿個客返黎
馬生望住582 ETA開車呀屎水都唔駛玩啦
你咪借啲意越講越遠呀
我而家講緊你嗰句「凡是阻到屎水分流(搶)乘客的一律討厭」啊
哦呢句
村民理得你架車係582定807姐
有車就上架啦
係巴膠先咁在意咋嘛,下下想小巴死

第一日入人地頭就響人地站頭掛易拉架咁串
如果係黑底果啲咁玩法淋左你紅油啦
村民梗係有車就上
但把口鬧得最勁都係啲村民
而唔係你口中嗰啲巴膠屎粉
咪借啲意又標籤人啊
樓上邊個鬧心涼先
佢一個人鬧
你就借啲意標籤晒所有鬧嘅都係巴膠屎粉
啲臭賤種就咪撚理
個po一多返少少人佢哋就想落力做低返個場架啦
直接完全封鎖啦
又跳掣?
你講果啲一聽到小巴兩隻字就想人死既巴膠?
臭咩賤種姐
好過你地開口埋口話要收小巴皮先啦, 小巴同你有仇咩
條582第一日入人地個場就咁大口氣打撚晒J咁
小巴收皮係事實 夕陽行業 呢種交通工具已經過時 唔係有仇 理得係287定582 總之一齊夾撚死屌巴就得

就係中意睇你跳掣
條路太窄咪要小巴
582咪就好成功咁每30分鐘搶20個小巴客返黎
架裝到百幾人既車咪裝左廿個人返十四鄉
有乜J好打姐
嘈黎做乜者

屯門44系小巴 做得到既261 56/A 就一早收皮唔使開
小西灣47M 打巢82M
上水507 頂住B7A

事實係做得好既小巴,就唔會巴士搶到市佔
咪由佢做囉
做到20A 797吉車遊街,終有一日cut 到25/30巴士公司/調車調到南區真空全部走哂去地鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞