[2024 #10]連登巴膠永遠懷念城巴95暨關注BED張凳被直線抽擊專區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
287今日已經出番金車
每個月得5/6日假都仲要賣兩日假
50個鐘ot 減返16個鐘係賣假 即係每日補兩仔半左右
真係冇哂人生
81C 、86C放棄馬鞍山
改去白石角
應該274X拆做X74X/274X
X74X圍頭逆走至和興路>粉公>康樂園總-平安里-埔中總站-安祥路-太和完善路-274X原線至觀塘道<鯉魚門道<油塘
274X改去梧桐寨>大窩-太和-舊墟公園原線至觀塘道<鯉魚門道<油塘
74B/P/富蝶拆做P74C/X74B/74B/X74P/74P
P74C跟74C大埔頭-頌雅-富亨蝶那打素總站-怡雅/新興-原線至敬業/開源道>鯉魚門道>油塘>三家村>盛德圍
X74B圍頭逆走至和興路>粉公>康樂園總-平安里-埔中總站-安祥路-太和完善路-碧海樓/紅萼樓-四彩山上-振華道-秀順內街
74B改去梧桐寨>大窩-太和-舊墟公園原線至大隧-碧海樓/紅萼樓-四彩山上-振華道-秀順內街
X74P圍頭逆走至和興路>粉公>康樂園總-平安里-埔中總站-安祥路-太和完善路-大隧-宏照道-常怡道-偉業街-敬業/開源道
74P改去梧桐寨>大窩-太和-舊墟公園-廣福道-X74P原線>鯉魚門道>油塘>三家村>盛德圍
74D一至六繁時往九龍外兜梧桐寨
九展收檔之後個站唔知會唔會改名呢
啟德隧道轉車站香港郵政九龍灣中央郵件中心

頻密 》 大學站 272K
啟德隧道轉車站九龍灣國際展貿中心遺址

正路求其叫九龍灣宏展街咪算
啟德隧道轉車站九龍灣國際展貿

哎呀
272K 6分鐘3班
581點會係金蛋
比上不足比下有餘咁囉
呢啲區內接駁角色點都有穩定收視嘅

但係287同582由佢提出嗰下到而家
都係無法理解點解要咁玩
不過兩條線各有各優勢
287有月票+直達錦英
582就唔使講 直接一鳩剷去十四鄉應該會受歡迎嘅
但係唔會好似其他地方咁血腥
581只會係一條冇左科學園既272A
除非807系唔玩
印象中厹嗰部都好似出咗牌
但衰咩搞咁耐仲未出到街做生意
應該會係馬生流血先
283 都減得幾重手
聽講今日馬生已經回唔切車
D客倒水咁倒去582度
戰狼都唔該睇清楚先覆
咪就係要等小巴仆街佢先冇機會發圍
老九果咋7乜K唔係小巴仆晒街既點會咸魚翻生到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞