買電視機 / 換電視機 集中討論區 (171)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
但你上次係apita碌avlife係用咩卡?點解唔搏一搏用vs睇吓有冇4%
用2%
我本新唔係揀賞品味,佢又係要去apita收銀比錢
所以都幾肯定食唔到最紅
但VS 計哂9倍分應該得3.6%?
請教下點做到4%
Base 0.4% + 最紅3.6%
我都有張2%銀聯 心大心細唔知搏唔搏好
如果你本新揀左賞品味嘅話
問清楚太古avlife係咪要去apita收銀比錢
再打埋上hsbc問
我覺得都幾大機會得

我自己本新唔係揀賞品味
所以一早皮已收用2% 算
好 唔該巴打
希望得
我尋日係基灣avlife問完價 其實係咪間間avlife個價都大同小異?
由2024年3月25日至5月31日,累積合資格本地或海外簽賬滿港幣15,000元,當中於「最紅自主獎賞」之「賞生活」、「賞家居」及「賞品味」參與商戶內簽賬可享額外5%「獎賞錢」回贈,最高可獲$300「獎賞錢」!
早一個月壞定遲一個月壞好大分別
食到,兩間都係中央收錢
眼快
係食曬入品味
Sogo 15樓果間都食到visa signature個最紅?
13樓先啱
一樣俾牌仔叫你出去俾$(3年前)
睇翻單出sogo club (13/F)
原來當年5月仲有貨尾(一直揾3~5月單揾唔到)
K11 就店內收
Step 巴 想問下48吋 LG C3 同Sony A90K 兩架點揀好?🙏
有信仰又夠錢咪Sony
多謝step 巴 已入手C3
Pricehk 深之都嗰啲報價平過avlife. 唔知穩唔穩陣?
有冇巴打知av Life G3 55吋折實價? 幫朋友問
因為冇贈品先平
深之都你買現貨一手俾錢一手攞貨,我覺得就OK;如果你係落訂送貨,深之都鋪頭會因為你貪平就無服務或者甩單。
恭喜巴打
我想問下如果讀碟UHD而家最頂級係邊隻?
最近都入咗手C3 巴打有冇setting推薦
定係跟樓上?
想靚用標準模式

LG電視參考畫面設定, 少味精

影像>>圖像模式設置>>影像模式
ISF專業(明亮室內)MODE or ISF專業(昏暗室內)MODE (播SDR片)
電影 MODE (播HDR片)

影像>>智能節電模式>>關
影像>>其他設置>>舒眼模式>>關
Thanks 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞