買電視機 / 換電視機 集中討論區 (171)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Samsung 黑色人工係因為佢演算法太激進
暗位齋暗冇detail
但我唔想要佢跟機果套soundbar... 賣又難賣出去,丟又更加唔係...
carousell 上面LG SN4 $300水都賣唔出
price 上面55" G3 行貨好多間$11780
同盛澤水機一樣價... 好吸引
開始急清貨了
Av生命a95L開我18xxx
之後有機會加價,因為A95冇新款
有贈品嘛
我睇sample個陣個sales就係話佢暗位太多detail
個男人身後已經乜7都睇唔到

delta越細越好
咁S95C會唔會有compatibility issue with Apple?

唔想買咗裝埋先發現用唔到HomeKit或者駁唔到智能家居裝置
S95c 11490
G3 12xxx
最後買咗s95c
咁開心
我仲成日用 remote 熄咗部電視就跟手熄埋個電掣添

咁係唔係 remote 熄完等 5 分鐘先熄電掣好 d? 定要再耐 d?
仲諗住熄電掣會慳 d 電,無咁危險,同埋唔會咁快用盡部機個壽命 …. 睇嚟成個觀念錯晒
利伸唔係用samsung唔太清楚, 甚至完全唔用apple產品
淨係知道samsung有支援airplay的
呢到應該幾多巴打用samsung電視
下個po問多次睇下有冇人知
SMART TV年代開始直接比佢待機就得
斷電再開係開果下最大問題, system 行好多野, 仲食多左電
OLED 斷電更加大忌, 關機之後佢會行自我檢查同維護, 等D OLED 長命D
55吋?
係阿 因為見b3同c3價錢唔係差好多就考慮埋
最終選擇係s95c 已入手 多謝師兄
個陣睇係同G3比既, S95C黑位應該好過G3?
三星唔支持Homekit
唔需要熄電制
恭喜巴打☺️☺️☺️☺️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞