買電視機 / 換電視機 集中討論區 (171)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想請教吓avlife信用卡折扣問題
我見avlife係sogo/apita都有分店
如果我碌hsbc visa signature嘅賞生活同賞家居
Sogo/apita有冇邊間係會食唔到4%優惠?

部A90K 撞爆左
開機右邊一排垂直光線 閃左下就閃紅燈
維修換mon應該都唔平?

請問應該維修定買部新好?
如果預萬零蚊 二萬樓下
48 / 55吋
有冇A90K相似 或者 更好選擇?

一般4K電視 睇波 Netflix YouTube PS5
thanks
問下Sony換Panel幾錢
我上次係apita avlife 唔夠膽碌VS
因為佢係出apita單
我個人覺得唔係計入賞家居
想問下oled電視有冇話要用咩抺好
岩岩隻手hi左d油脂上去
原來 換mon要大約原價一半 ~$7xxx
再加人工~$1000
星期六都搵到SONY問?
CompuMark, HDLIFE
48A90K
$9980
過左六點問唔到
不過朋友上年年尾又係爆mon 不過唔係A90K..
應該差唔多?
星期一直接打電話問
thanks 都係建議買返同一部?
如果55吋 會唔會多啲選擇?
問左換PANEL幾錢先啦~
Sony XR-55A95L 行貨
$169XX
1. 120hz 超極廣色域 QD-OLED PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos, Dolby Vision Gaming
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. GOOGLE TV 系統
5. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
6. Cognitive Processor XR™ 影像處理器
7. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
8. 局部光度高達1400nits
9. 日本製
10. 支援ACOUSTIC CENTER SYNC
ok 到時再上黎
奶嘢 仲大安旨意諗住計落去揀咗有apita個最紅添
呢個價錢唔包掛牆?
Apita 係計入賞品味
如果你本新揀賞品味應該可以?
但以太古avlife為例 佢成個鋪位係apita入面 應該都唔算係apita開單 最後都食唔到賞品味果4%
如果樂富avlife係去apita 收銀比錢
你太古avlife係去邊到比錢,張單最頂係出Apita名?
你有原廠架咪包
收到
我未買啊 太古avlife係係apita入面 未去過樂富唔知係點 因為我買兩部加音響 夾埋20k到食唔到4%都幾傷
禁你要去睇下太古avlife係咪要去aptia到比錢
係就應該食到賞品味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞