買電視機 / 換電視機 集中討論區 (171)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
岩岩sales話最多3個月
岩岩訂左G3, 應該格到至抵了🫶🏽
恭喜巴打
感謝巴打推介!其實我呢個距離有冇話65定係55吋會好啲?定係都係睇你自己
好的感謝您!
3萬budget 想買部75吋電視, 依家samsung s90c 係咪最好?

s90c vs qn90c 邊部好d?

另外sony 有無好推薦 貨尾尾 想趕尾班車換電視
想問下 43吋 Sony X80L 定 三叔Q61C好

邊到買平d同會唔會有野送果d
Sony 75吋 直接等Bravia 9

A95L Oled 最大得65

*** 就都係Oled
事實係好撚勁
有當年Z9D嘅感覺,不愧為Z9D繼承者
報下料,經過又X城百記,有個資料幾詳細嘅Sales姐姐,c3做到平過Avlife,本身諗住都拍版,跟住諗多日;

雖然月中有post有師兄都話冇優惠,但我都照去下樂富UNY,點知樂富Av life哥哥話突然又有優惠,早幾日去都冇,而家做到買10送1,G3都20k有找👍

其實百記都已經吸引,但UNY Avlife更抵,有興C3 G3嘅c hing留意下;百記個位同Avlife兩位Sales都pro👍
樂富UNY
但可能Sony散熱唔好,燒壞左,係咪又入番Sony數

btw聽過有Sales話TCL最㩒用,最少人投訴
我心諗,少人買咪少人投訴囉
美國amazon 有評語,你可參考下
最近想買部32吋電視

Sony KD-32W830K
SHARP EG1X LED

想問下上面兩部電視大家推邊部

本身舊電視係sony55X9500h

而家新款電視有無話去到咩級數畫面先唔會差過佢

唔該哂大家
S90c
X80L可視角高

Q61C對比度高

同級黎

AVLIFE
3萬邊買到行貨75XR90
TCL㩒用😂😂😂😂
未出既Bravia 7 Bravia 9

A95L
如果samsung同LG呢再次唔該
Samsung 55QN85D / QN90D / QN95D

LG 55C3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞