[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
以前玩PSP MHP2G同3幾乎都冇用過銃槍
今集試玩勇氣銃槍覺得真係勁到痴哂線
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

d 人話銃槍單打就ok
團戰用會比人屌到pk

唔會屌你 不過會踢你出去

仲諗住急不及待想好好玩玩了巴打就比啲咁嘅打擊我

冇人阻止你玩 只係想打得快就有排都未輪到佢咁解
玩勇雙好似永遠都打唔死天彗龍咁 次次都打到無時間 試過仲要0貓車都打唔死

我都係 明明用弓都打得贏 但勇雙真係腳跛都未試過
唔知真定假

fake?

到貨唔出奇
有冇得賣先係重點

有冇人有最新消息分享下

倉到左絕對唔奇
差在有冇人敢賣
上次隻arms都係偷跑左陣就比人收返

玩勇雙好似永遠都打唔死天彗龍咁 次次都打到無時間 試過仲要0貓車都打唔死

想見到佢跛一次都咁難
武士道大劍好似仲好玩過勇氣大劍

想見到佢跛一次都咁難

簡單黎講
一路9斬一路按r擋晒佢d招就打得死佢
好似係
新手留名, 有無咩武係近身敏捷輸出大?

雙刀?
新手留名, 有無咩武係近身敏捷輸出大?

雙刀?

武士大劍
https://www.youtube.com/watch?v=FUy9lrTS28c
Monster Hunter XX: Switch vs 3DS Graphics Comparison + Frame-Rate Test
屌佢MHW係咪ON9嫁...
玩又未得有玩..DEMO 都無得玩仲要等到出年先有
家陣就係咁出片 引撚死人咩
大師留名

唔知點解佢xx發售前係咁sell mhw自己打自己,奇奇怪怪

唔知點解佢xx發售前係咁sell mhw自己打自己,奇奇怪怪

switch同PS4本身係2種唔同既客源, 唔明邊忽自己打自己
剩玩任天堂既唔會為你MHW而買PS4, 反之亦然, 雙修既就2邊都會買

想谷起MH既熱7掛..等D人玩住SWTICH到出年玩MHW?

想谷起MH既熱7掛..等D人玩住SWTICH到出年玩MHW?

熱潮*

打到咩
我又唔覺,mhxx只係hd版,mhw新作

switch同PS4本身係2種唔同既客源, 唔明邊忽自己打自己
剩玩任天堂既唔會為你MHW而買PS4, 反之亦然, 雙修既就2邊都會買

無話雙唔雙修...作為MH FANS 我會為左MHW買PS4
如果PC無得玩既話
幾時偷跑呀,屌

無話雙唔雙修...作為MH FANS 我會為左MHW買PS4
如果PC無得玩既話

我就覺得你係special case

如果PC無得玩既話

SWITCH已買...想睇下自己MHXX辛辛苦苦砌既靚裝會買埋MHXX SWITCH版 ..反正大把特殊未打...要玩都仲有大把野玩
偷跑未,打住MH 等FIFA

如果PC無得玩既話

你當我任豚被害妄想啦
冇記錯MH之前一路都唔會喺最新一隻出果時同人講仲有隻再新D既整緊比第2個平台
Wii MHG果時好似有講MH3
PS3 MHP3 HD就好似冇提過跳槽3DS
今次一開頭係咁講有高清XX玩喇畫面清超多喇
2個月後無啦啦同你講仲有隻真HD MH整緊仲要係對家
初頭我都係估就算返PS4應該都留TGS先講
呢個舉動我覺得關SONY事多過CAPCOM本身
落鳩你老任面
想問下如果唔計雙刀太刀,邊隻武單兵最快

如果PC無得玩既話

你當我任豚被害妄想啦
冇記錯MH之前一路都唔會喺最新一隻出果時同人講仲有隻再新D既整緊比第2個平台
Wii MHG果時好似有講MH3
PS3 MHP3 HD就好似冇提過跳槽3DS
今次一開頭係咁講有高清XX玩喇畫面清超多喇
2個月後無啦啦同你講仲有隻真HD MH整緊仲要係對家
初頭我都係估就算返PS4應該都留TGS先講
呢個舉動我覺得關SONY事多過CAPCOM本身
落鳩你老任面

其實PS4出仲好啦,switch 個語音做得咁差,又冇得開party.
成個online system Xbox 同 PS4 完善好多
利申:Xbox one PS4 switch wii u都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞