[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
樓主下個POST加返MHXX啦
易搵D

一路都有mhxx post又要爭開

Sorry,玉面巴, 下次交返呢個重任比你
有冇人知3DS ge MHX save 轉去switch XX個過程係點

會有個3ds嘅app轉
但個app未出
有冇人知3DS ge MHX save 轉去switch XX個過程係點

會有個3ds嘅app轉
但個app未出

要繼承等正日
有冇約戰group?

同問,仲有想搵d由HR1開始玩既巴打一齊升,唔想俾人帶住,好冇成功感
之前有冇玩過芒亨都可以

一齊 試玩版都玩左十幾個鐘

Friend Code : SW-3306-5846-3016

痴撚線
兩登不嬲屌開group狗架啦

開group仲要個post嚟做乜鳩

其實我都覺得係個 post 度約戰係無 grp 咁方便 係叫做明白大家都係想 keep 住討論區文化同人氣咁解
有冇約戰group?

同問,仲有想搵d由HR1開始玩既巴打一齊升,唔想俾人帶住,好冇成功感
之前有冇玩過芒亨都可以

Friend Code : SW-3306-5846-3016

痴撚線

其實我都覺得係個 post 度約戰係無 grp 咁方便 係叫做明白大家都係想 keep 住討論區文化同人氣咁解

老老實實
以前冇咁多app約人,個post有人問野,之後十幾個-1 -2洗左
久而久之全部得返-1-2,一係互屌
呢d真係有好有唔好

之前有冇玩過芒亨都可以

痴撚線

老老實實
以前冇咁多app約人,個post有人問野,之後十幾個-1 -2洗左
呢d真係有好有唔好

見過有巴打講到好明個group唔比講約戰以外既野
呢d通常少人出聲d
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

之前有冇玩過芒亨都可以

痴撚線

老老實實
呢d真係有好有唔好

我認同,針對約戰哩點,以 post 黎約根本就好混亂,啲混合 post 有人約戰有人問野有人討論,留左 code 兩野比人洗走,唔係個個咁有心追 post 搵人,無人理又再留過,個個都洗到人有睇到為止。

痴撚線

老老實實
呢d真係有好有唔好

呢d通常少人出聲d

我同意哩個做法, grp 限約戰,討論就返 post,大家肯守規矩,方便到大家約戰又可以 keep post 既使用率。
唔訂係咪會食炒價?
唔訂係咪會食炒價?

依個年頭個個都講緊訂先係食炒,比細舖當狗咁撚
最理想情況,
聽日偷跑,後日打風

想問一下,188通常收幾點?炮台山有有冇game鋪?
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

正如一個前輩所講
無玩過嘅game 就係新game 啦

等睇大量唔岩玩/ 唔識玩秒放二手
最理想情況,
聽日偷跑,後日打風

有, 皇都對面
呢個 post 算好討論氣氛
連登大部份 post 講唔夠兩句就變小學雞互屌
老老實實我真係覺得呢度 d 人比舊登低質好多
希望 Mon hunt post 繼續 keep 到
最理想情況,
聽日偷跑,後日打風

有, 皇都對面

hsbc果到?
呢個 post 算好討論氣氛
連登大部份 post 講唔夠兩句就變小學雞互屌
老老實實我真係覺得呢度 d 人比舊登低質好多
希望 Mon hunt post 繼續 keep 到

Agger
除左䉶刀同太刀咩武打得快
今日個fd問我,如果今日見到有會唔會狗衝出旺角
仲以為今日偷跑
留名
最理想情況,
聽日偷跑,後日打風

有, 皇都對面

城市花園樓下

佢會有個apps (both 3DS & switch)
俾你過save
但detail係點仲未公佈

之前有冇玩過芒亨都可以

痴撚線

老老實實
呢d真係有好有唔好

呢d通常少人出聲d

4G果時舊登係有分約戰post同問答/吹水post
X好似初期都有
但係冇人推post結果得返一種
聽日有偷跑就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞