[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
屌佢MHW係咪ON9嫁...
玩又未得有玩..DEMO 都無得玩仲要等到出年先有
家陣就係咁出片 引撚死人咩

唔知點解佢xx發售前係咁sell mhw自己打自己,奇奇怪怪

switch同PS4本身係2種唔同既客源, 唔明邊忽自己打自己
剩玩任天堂既唔會為你MHW而買PS4, 反之亦然, 雙修既就2邊都會買

無話雙唔雙修...作為MH FANS 我會為左MHW買PS4
如果PC無得玩既話

我就覺得你係special case

你當我任豚被害妄想啦
冇記錯MH之前一路都唔會喺最新一隻出果時同人講仲有隻再新D既整緊比第2個平台
Wii MHG果時好似有講MH3
PS3 MHP3 HD就好似冇提過跳槽3DS
今次一開頭係咁講有高清XX玩喇畫面清超多喇
2個月後無啦啦同你講仲有隻真HD MH整緊仲要係對家
初頭我都係估就算返PS4應該都留TGS先講
呢個舉動我覺得關SONY事多過CAPCOM本身
落鳩你老任面

其實PS4出仲好啦,switch 個語音做得咁差,又冇得開party.
成個online system Xbox 同 PS4 完善好多
利申:Xbox one PS4 switch wii u都有

XX出唔出係SWITCH度都唔會出係PS4
如果真係同之前個爆料一樣
比起咩平台
我反而唔鐘意小鳩負責老任多d
辻本整既好玩好多囉

唔知點解佢xx發售前係咁sell mhw自己打自己,奇奇怪怪

switch同PS4本身係2種唔同既客源, 唔明邊忽自己打自己
剩玩任天堂既唔會為你MHW而買PS4, 反之亦然, 雙修既就2邊都會買

無話雙唔雙修...作為MH FANS 我會為左MHW買PS4
如果PC無得玩既話

MHW有PC,但我會睇睇個連線機制係點先,如果全部同ser當然好,或者PS4一個ser,XB PC合埋一ser都還好
三平台獨立ser就食晒屎

如果PC無得玩既話

MHW有PC,但我會睇睇個連線機制係點先,如果全部同ser當然好,或者PS4一個ser,XB PC合埋一ser都還好

唯一要考慮係PC會唔會鎖區姐
就算STEAM都有D GAME唔係所有區都賣

如果PC無得玩既話

唯一要考慮係PC會唔會鎖區姐
就算STEAM都有D GAME唔係所有區都賣

仲有日文問題
如果好似GOD EATER PC咁真係好難玩得落手
最驚mhw變左純online game再要課金買道具....
最驚mhw變左純online game再要課金買道具....

呢樣唔會啦

感覺上MHW無以前咁爽快同技術向
如果真係買得FB上面成堆人打哂飛機啦
再觀望下先

睇之前幾次試玩其實只係PV出事,核心黎講同以前係樣

MHW唔係純online game
就算純online既MHF都係唔課金(撇除月費)都一樣玩得掂

睇之前幾次試玩其實只係PV出事,核心黎講同以前係一樣

睇之前幾次試玩其實只係PV出事,核心黎講同以前係樣

剪最初果個PV條友真係傻撚左
之後果D PV吸引好多
武士道大劍好似仲好玩過勇氣大劍

兩種模式都有佢既好處
武士道大劍j回之後可以跑住儲3段真心型
但勇氣大劍有得位移儲三段
好難取捨練死邊種好

留名等偷跑

[member]唔會又重覆 sp2 撚人事件掛 [/member

[member]唔會又重覆 sp2 撚人事件掛 [/member

屌 柒左

屌 柒左

屌 柒左

柒撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞