[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike

邊到

辛苦啦巴打 搭飛機去台灣買返黎影相比我地睇

巴打我地又見面

去到邊都見到巴打
其實計匯率eshop版好似唔抵 不過我支持打擊零售業 少少錢就算啦
其實計匯率eshop版好似唔抵 不過我支持打擊零售業 少少錢就算啦

巴打同路
我早排已經喺日本買定Prepaid咭返嚟入晒落個Acc
一路都讖心人卜土Download

巴打同路
我早排已經喺日本買定Prepaid咭返嚟入晒落個Acc
一路都諗住Download
https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B0742DZXLH/ref=mp_s_a_1_1?__mk_ja_JP=カタカナ&qid=1503489767&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Mhxx%2Bswitch&dpPl=1&dpID=51oInPMrC0L&ref=plSrch&th=1&psc=1#mobile-twister_platform_for_display_1503489925957

Amazon 買 download 版有人知5399 yen同5990 yen 有咩分別?係咪都係download 版只係一個早一日可以download?

應該就係dl版同埋實體版

咁搞野?實體平過數位download?
3ds mhxx更新左可以拎合作做外觀,用左成套牙狼好型掍
聽嚟聽日點都有啦掛
想問有冇肯定冇得download定先?見前面有人話唔得,要聽晚先得
個fd玩左玩demo已經上癮

邊到

辛苦啦巴打 搭飛機去台灣買返黎影相比我地睇

巴打我地又見面

去到邊都見到巴打

冥冥中自有安排 緣來緣去
加我好友巴打
比較關心帶既Loading time會唔會耐Digital 好多
比較關心帶既Loading time會唔會耐Digital 好多

唔會

應該無咩分別掛
其實隻game係日本買有冇得退稅呢?

過5000yen應該都有

咁係日本買eshop dl卡應該都有?

咁係日本買eshop dl卡應該都有?

card就冇
有無巴打知7-11買個D任天堂卡可唔可以用落日版e-shop?
有無巴打知7-11買個D任天堂卡可唔可以用落日版e-shop?

no

no

唔該
其實玩download版點先係最平?
其實玩download版點先係最平?

等日元跌穿到6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞