[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
問題1:digital ver係咪會load得快過實體好多

問題2: 3個digital 1個實體 wifi 連線係咪會被拖慢

問題3: 你地用USB 轉 lan 線連server 定wifi連 server

承上題:USB 轉 lan 邊度買會平靚正

插LAN玩, SP2幾分鐘一鋪都耐不耐斷一次
你玩MH最少一鋪都要10分8分鐘, 斷一次乜都無曬
係直銷買左個$68蚊, 用左個幾星期無出過問題, 係開頭SETTING攪一大輪, 個ROUTER撞呢樣撞個樣

MH個ser不嬲穩定 會斷都係因為你自己個網
仲未有突發

[member188返緊貨啦[/member]

唔好比CD ROM睇到

問題2: 3個digital 1個實體 wifi 連線係咪會被拖慢

問題3: 你地用USB 轉 lan 線連server 定wifi連 server

係直銷買左個$68蚊, 用左個幾星期無出過問題, 係開頭SETTING攪一大輪, 個ROUTER撞呢樣撞個樣

即係你router問題?咩牌子?
屌,㩒錯解左member
仲未有突發

唔好比CD ROM睇到

好迷惘 唔知簡咩用好
玩開武太/勇太 武太上面話難升 勇太我仲練緊 冰牙反到8-9成 天彗反到5-6成

想玩斬斧充能斧 但唔係咁熟 係咪唔同武氣 風格禁既制都一樣??

同埋平時用武太 都係X-X-A-X-R-R-R-XA 最盡咁斬
係咪已姐極限最大輸出?
同埋RXA係咪又有另外配技?

我見第一頁得勇太
LUNCH 衝咗去188相熟舖SHOW HAND

我: MHXX有冇現貨 有嘅我入多個PRO制

開心入手
仲未有突發

唔好比CD ROM睇到

仲未有突發

唔好比CD ROM睇到

[member]金源分店有貨 唔好周圍唱 行埋同佢講你訂左 就有得拎[/member
偷跑未呀, 想聽日打風有得玩

普通電腦店有冇得買呢隻轉插

開心入手

入手3ds版?

開心入手

Show hand?

普通電腦店有冇得買呢隻轉插

唔係要買for switch 版既咩?
好迷惘 唔知簡咩用好
玩開武太/勇太 武太上面話難升 勇太我仲練緊 冰牙反到8-9成 天彗反到5-6成

想玩斬斧充能斧 但唔係咁熟 係咪唔同武氣 風格禁既制都一樣??

同埋平時用武太 都係X-X-A-X-R-R-R-XA 最盡咁斬
係咪已姐極限最大輸出?
同埋RXA係咪又有另外配技?

我見第一頁得勇太

R1同R2之後都可以駁一下A/X
XA之後可以禁R(呢下當R2), 之後又可以繼續R2之後既連招(一樣可以駁一下X)

咁要係邊買

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞