[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
有無巴打知武士道鎚操作
我上網見佢R 儲到第三階唔係不斷轉
佢一係打橫然後一下直揼
今次仆街喇
岩岩先發現尋日重裝windows之前唔記得backup配裝器個save
要重新入過哂d護石資料啦
打冰牙龍 成日跳黎跳去 用大劍 成日都停唔到 20分鐘先打完
打冰牙龍 成日跳黎跳去 用大劍 成日都停唔到 20分鐘先打完

用操蟲棍佢跳我又跳黎追打佢
佢飛起我又跳黎打佢
MHX棄左打到手震終於剩15秒KO天彗
冰牙我同朋友兩個打 打唔贏 次次都夠鐘 好灰
樓主下個POST加返MHXX啦
易搵D

一路都有mhxx post又要爭開
易搵D

易搵D

玉面巴個post本身已經無人
易搵D

3DS冇人玩,好似係

兩個都新手?
1001 get!

[SWITCH限定] 芒亨集中討論之二三事
https://lihkg.com/thread/353834/page/40?ref=ios

兩個都新手?

睇黎係真·新手
今次仆街喇
岩岩先發現尋日重裝windows之前唔記得backup配裝器個save
要重新入過哂d護石資料啦

下次記得上cloud喇
易搵D

3DS冇人玩,好似係

生不逢時
想請教下點lock 怪,我用操作三,望住條龍禁左幾次R3 都冇lock 到佢既
有無巴打諗住唔繼承3do save直接重新開荒
想玩弓 唔知連射BUG FIX左未

肯定未 3ds到而家都未修
而3ds同ns可以無縫聯機 so⋯
想請教下點lock 怪,我用操作三,望住條龍禁左幾次R3 都冇lock 到佢既

要右上角由問號變左條龍先可以按黎lock\同埋lock左要按L先會轉面向條龍
蘿莉
https://youtu.be/eiQr-CgdHBA

佢真係好勁 勁在感染埋個女玩MH
之前FB見過佢個女畫彩鳥
留個名先
好有心 點會有人話d圖趕客 好有用喎
Btw武太好似屈左d咁 跳就避到 但傷害係咪相對小d?
但又係親生仔 應該唔錯咁 咁係咪即係正式版可以練其他野

斬斧 充能斧斬唔錯
MHX中途冇玩
而家玩返一開始打冰牙龍都有啲吃力
最後用charge blade 6-7分鐘收佢皮

條天慧龍我貓左2日先過到
幾次都係打到瞓左覺就夠鐘
最後都係用charge blade打贏
第一次23分鐘
第二次18分鐘
打完好有成功感
勇雙好似唔差
同太刀一樣有格檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞