[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
鎚大家用咩風格多
同埋笛係咪小人用
打風搞到無偷跑

等偷跑~

3ds Mhxx data 移行app上線啦

原來mhx都可以移去ns mhxx

即刻開返著部3DS先

facebook switch群真係好多人當亙老任係神探
3DS MHXX突然要更新? 入ESHOP邊個位更新?
3DS MHXX突然要更新? 入ESHOP邊個位更新?

ESHOP最左面既設定/其他果度
更新完合成到D下載任裝

我係咪要打頂頭果個電話問佢邊到買?

即刻開返著部3DS先

係唔係要3ds登入翻switch 個ac?
出裝建議:
下位狗龍-下位鐮蟹-上位斬龍-g位斬龍-螳螂

邊道買?應該商家自己玩?

邊道買?應該商家自己玩?

網上圖, 唔知

你可以試下, 不過係唔係佢本人都成問題
出裝建議:

螳螂冇好護石其實不如其他裝
出裝建議:

高防,點都要整一套過渡
出裝建議:

高防,點都要整一套過渡

同埋多人刷..好快齊腳..仲要武器又高攻高防3S
出裝建議:

高防,點都要整一套過渡

唔諗住同混裝鬥技能,螳螂用D低配護石都出到幾個實用技能,算係咁
勇統真係 唔識玩都快過武太 咩玩法
但係咪真係練唔過
二名裝係咪冇得防具合成 用緊青電主但係覺得佢好樣衰
鎚大家用咩風格多
同埋笛係咪小人用

Pish
二名裝係咪冇得防具合成 用緊青電主但係覺得佢好樣衰

打完超特就開俾你合
搭單問下,
APPLE 個 Type C 出HDMI ,
( 有 HDMI, 叉電 同usb 果個 )
switch 用唔用到 ?

見 C Force 果個類近

雖然Switch看似使用了DisplayPort Alternate Mode,但任天堂顯然有加了些硬體限制,AnandTech測試了Apple的USB-C Digital AV 多埠轉接器,發現無法輸出影像訊號,甚至連充電都不行,測試了其他具有影像輸出功能的轉接器(沒有寫明型號)也都失敗。另一位玩家測試了Apple的轉接器也得到相同的結果。

Thanks 巴打
好想打機
如果今日已有可以打全日就好
玩住3ds頂癮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞