[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
好想買好想玩呀!!!!!!!!!
收工點都去188碰碰運氣.

勇FOR老手 武FOR新中

又唔好咁講 啲風格重有佢優秀既
但勇就唔適合回巢玩家 但武招j 回 係某啲情況下好易奶野

硬直大既招唔可以亂用不是常識嗎
就算係以前太刀招R4都係唔可以成日用

武要升紅氣果招硬直好大

升氣刃果下真係好危險 新手好易死

我自己只係玩過fo
試玩個時武太易上手過勇太
勇太雖然收刀減傷好撚型同好撚勁
但反擊個時機真係好撚短
武太易用過勇太,但升斬grade扣硬直又大,斬唔到最後一刀又唔升
搞到我都唔知用邊隻好

勇太反擊時機你當係fo既回0碌
練勇太啦 玩熟左會好爽

照計勇太輸出應該比較多
武太就易學難精

3ds黎

ching ho ball

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

今日偷跑肯定撚狗咁撚

一定撚到趴係度,分分鐘炒高$100,D人都仆去買
*向炒價說不

態度正確
我極有機會買digital算
唔想換卡
有偷跑都唔會去188買嘢

點解

價又閪 態度又閪
大家覺得武太好定勇太好

但勇無得迴避喎~ 真係下下R 防反?

其實芒亨本來就無得迴避
一向係自己睇位收刀

咁又唔好咁講
當年2G時期我都係睇完長槍與龍共舞條片先落坑架

3ds黎

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

3ds黎

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

3ds黎

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

有偷跑都唔會去188買嘢

點解

價又閪 態度又閪

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

問題1:digital ver係咪會load得快過實體好多

問題2: 3個digital 1個實體 wifi 連線係咪會被拖慢

問題3: 你地用USB 轉 lan 線連server 定wifi連 server

承上題:USB 轉 lan 邊度買會平靚正

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

用ns仲未諗得掂弓個操作
3ds我都要加擴充用左手控埋視角先得
一隻右手點做得齊拉弓 鋼射 視角 迴避

問題2: 3個digital 1個實體 wifi 連線係咪會被拖慢

問題3: 你地用USB 轉 lan 線連server 定wifi連 server

1:唔係好多
2:唔係
3:條件許可插lan啦

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

代理會睇掛
一大塊wfc

1:唔係好多
2:唔係
3:條件許可插lan啦

感謝回答,USB to lan 你響邊度買架?

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

係喎😱

係咪188

點解係都要唔加密

問左肥仔今日唔會有

插LAN玩, SP2幾分鐘一鋪都耐不耐斷一次
你玩MH最少一鋪都要10分8分鐘, 斷一次乜都無曬
係直銷買左個$68蚊, 用左個幾星期無出過問題, 係開頭SETTING攪一大輪, 個ROUTER撞呢樣撞個樣
仲未有突發

插LAN玩, SP2幾分鐘一鋪都耐不耐斷一次
你玩MH最少一鋪都要10分8分鐘, 斷一次乜都無曬
係直銷買左個$68蚊, 用左個幾星期無出過問題, 係開頭SETTING攪一大輪, 個ROUTER撞呢樣撞個樣

好麻煩嫁?
仲未有突發

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞