[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
有就有
冇就冇啦屌
有就有
冇就冇啦屌

想撚狗姐...
真係買左驚死唔放圖出黎博屌咩
多數星期三
屌佢MHW係咪ON9嫁...
玩又未得有玩..DEMO 都無得玩仲要等到出年先有
家陣就係咁出片 引撚死人咩

唔知點解佢xx發售前係咁sell mhw自己打自己,奇奇怪怪

switch同PS4本身係2種唔同既客源, 唔明邊忽自己打自己
剩玩任天堂既唔會為你MHW而買PS4, 反之亦然, 雙修既就2邊都會買

無話雙唔雙修...作為MH FANS 我會為左MHW買PS4
如果PC無得玩既話

MHW有PC,但我會睇睇個連線機制係點先,如果全部同ser當然好,或者PS4一個ser,XB PC合埋一ser都還好
三平台獨立ser就食晒屎

唯一要考慮係PC會唔會鎖區姐
就算STEAM都有D GAME唔係所有區都賣

無記錯mhw亞洲得ps4

唔知點解佢xx發售前係咁sell mhw自己打自己,奇奇怪怪

switch同PS4本身係2種唔同既客源, 唔明邊忽自己打自己
剩玩任天堂既唔會為你MHW而買PS4, 反之亦然, 雙修既就2邊都會買

無話雙唔雙修...作為MH FANS 我會為左MHW買PS4
如果PC無得玩既話

MHW有PC,但我會睇睇個連線機制係點先,如果全部同ser當然好,或者PS4一個ser,XB PC合埋一ser都還好

pc 自己一個ser 玩飽佢啦 , 咁多外掛,多平台唔拆ser 好易死隻game
諗緊洗唔洗訂定先 怕食炒價

炒條撚咩

洗撚訂咩 訂咪食而家炒價囉

得翻幾日仲有鬼得訂咩
想練斬斧 勇氣定 武士道好啲?
試左武士道感覺唔錯
但都係打唔過上位

利申psp mh玩家
大陸消息話有淘寶店家發左貨
唔怪得突然多左咁多個post
原來準備偷跑
mhw 賣廣告真係引到我呢類老獵人既興趣既,尤其switch 已經吸引好到一批好耐無買手提機既人,日日睇ps4既廣告令我更期待mhxx

個人始終覺得mh 係手提game,就算switch 駁電視好簡單,我都係手持打多
其實大家點睇ps4雙mhw

如果PC無得玩既話

pc 自己一個ser 玩飽佢啦 , 咁多外掛,多平台唔拆ser 好易死隻game

秒怪秒隊友

件事上面sony主導 gapcon收到order 跟住做

由ns 一出已經起度玩嘢

打擊感好雞
爆場地頭幾次都會玩下
但係你刷100條火龍會唔會炸100次水壩先

打擊感好雞
爆場地頭幾次都會玩下

一定玩一排嫁喇
但都唔會大期待

打擊感好雞
爆場地頭幾次都會玩下

一定玩一排嫁喇
但都唔會大期待

不嬲mh都係一年一作既罐頭game
六點鐘了,有無偷跑消息?

某淘寶商人的倉庫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞