[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
有就有
冇就冇啦屌

想撚狗姐...
真係買左驚死唔放圖出黎博屌咩

都唔知有咩好撚 上得黎9成都係真巴打
係度放流料撚巴打多過撚cd rom啦
煩到死阻著人討論

某淘寶商人的倉庫

Wow
講撚到好似全新作咁
個個期待
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

正如一個前輩所講
無玩過嘅game 就係新game 啦

某淘寶商人的倉庫

Wow

來了來了
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

正如一個前輩所講

我有玩過都一樣期待,大尺寸電視同 3ds 個 mon 真係無得比,有駁埋 amp 出音響咁玩,完全兩種 feel
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

真係純粹香港先會有咁既situation
係咪因為3DS係第一批迫9人玩返正版game既手提機?
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

日本應該冇咩人會買 除非係當支持
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

我玩過一次3DS mh4後就不了, 個screen仲細過果陣既手提電話
其實3DSLL好左好多, 但始終提唔起興趣出機.
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

正如一個前輩所講

我有玩過都一樣期待,大尺寸電視同 3ds 個 mon 真係無得比,有駁埋 amp 出音響咁玩,完全兩種 feel

我都係 一知道SWITCH會出MHXX 手頭上3DS版隻MHXX即刻唔玩 直接等SWITCH版
利申:3DS由3G至XX未停止過 PSP都唔駛講啦
講撚到好似全新作咁
個個期待

因為好多人冇玩3ds

正如一個前輩所講

我都係 一知道SWITCH會出MHXX 手頭上3DS版隻MHXX即刻唔玩 直接等SWITCH版
利申:3DS由3G至XX未停止過 PSP都唔駛講啦

第一次係電視玩應該好正
有冇約戰group?

同問,仲有想搵d由HR1開始玩既巴打一齊升,唔想俾人帶住,好冇成功感
之前有冇玩過芒亨都可以

一齊 試玩版都玩左十幾個鐘

Friend Code : SW-3306-5846-3016

已add,巴打你有好多game喎
本身好鐘意玩mh 自出左nds 後冇玩,又唔想為隻game 買機,switch 出之黎見除左mh 都有好多新奇game 先買 漆彈同綠帽達都係正game
如果有偷跑我會好葡萄,外國撚要等到25號買digital版
希望日本時間一到25號,eshop就會有貨,仲有幾日真係唔想再等
有冇約戰group?

同問,仲有想搵d由HR1開始玩既巴打一齊升,唔想俾人帶住,好冇成功感
之前有冇玩過芒亨都可以

Friend Code : SW-3306-5846-3016

開新save玩 算唔算
如果有偷跑我會好葡萄,外國撚要等到25號買digital版
希望日本時間一到25號,eshop就會有貨,仲有幾日真係唔想再等

你預定要葡萄都得
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

開新save玩 算唔算

冇問題呀,我都係PSP玩家,本身有個基礎,總之大家唔會用上位防具同武器屈到機我都歡迎
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

開新save玩 算唔算

冇問題呀,我都係PSP玩家,本身有個基礎,總之大家唔會用上位防具同武器屈到機我都歡迎

轉頭add
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

開新save玩 算唔算

轉頭add

我都未俾friend code你
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

有冇人知3DS ge MHX save 轉去switch XX個過程係點
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

痴撚線
兩登不嬲屌開group狗架啦
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

新會然?
有冇約戰group?

之前有冇玩過芒亨都可以

痴撚線
兩登不嬲屌開group狗架啦

開group仲要個post嚟做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞