[SWITCH/3DS]芒亨集會所之新米獵人食貓飯

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
有冇人會落鋪問有冇貨

收工會行轉黃金
大劍建議玩強襲一刀流,持刀大劍就勇氣
有冇充能斧既高手教下路點玩呢樣武器
幾過癮

開頭可以當住片手咁玩先
但呢把野實際上好撚癲
可以輕鬆做到擊暈 又高攻
新手用最緊要唔好貪斧mode

我玩左陣覺得幾複雜下,但好過癮,好多唔同既招數
片手MODE我覺得冇咩特別,除左2段蓄氣
斧都有d難用,仲未發掘到
擊暈係點?

會屬性解放打頭
幾過癮

開頭可以當住片手咁玩先
但呢把野實際上好撚癲

擊暈係點?

用屬性解放打頭
唔知真定假

fake?

到貨唔出奇
有冇得賣先係重點

有冇人有最新消息分享下
勇雙刀最高dps係咪仲係鬼人亂舞
唔係既話就下下都xa9斬算
幾過癮

開頭可以當住片手咁玩先
但呢把野實際上好撚癲

擊暈係點?

會屬性解放打頭

咩係屬性解放
SORRY,新手..
唔知真定假

fake?

到貨唔出奇
有冇得賣先係重點

有冇人有最新消息分享下

如果有即刻出門口!
唔知真定假

fake?

到貨唔出奇
有冇得賣先係重點

有冇人有最新消息分享下

倉到左絕對唔奇
差在有冇人敢賣
上次隻arms都係偷跑左陣就比人收返
幾過癮

開頭可以當住片手咁玩先
但呢把野實際上好撚癲

擊暈係點?

會屬性解放打頭

咩係屬性解放
SORRY,新手..

上左bottle之後A2,A3或者直接XA
BOOK 已MARK
以前玩PSP MHP2G同3幾乎都冇用過銃槍
今集試玩勇氣銃槍覺得真係勁到痴哂線
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

d 人話銃槍單打就ok
團戰用會比人屌到pk
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

銃槍係街場最唔歡迎既武器 街場見親九成都踢
如果你諗住一條友玩到尾就無所謂
不過你諗住同人玩 我唔建議一開始就練銃槍
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

d 人話銃槍單打就ok
團戰用會比人屌到pk

唔會屌你 不過會踢你出去
唔知真定假

fake?

到貨唔出奇
有冇得賣先係重點

有冇人有最新消息分享下

倉到左絕對唔奇
差在有冇人敢賣

唔知真定假

fake?

到貨唔出奇
有冇得賣先係重點

有冇人有最新消息分享下

倉到左絕對唔奇
差在有冇人敢賣

[member]會唔會25前放出黎[ /member]
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

Demo比自己友個支射左無數次
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

Demo比自己友個支射左無數次

銃槍快係因為呢個係試玩, 銃槍係固傷之餘其他武亦冇配返D適合既技
你上youtube睇D人係MHXX 3DS版打怪既時間銃槍冇乜會快過其他武
每年戰地記者又要出動啦灣仔298熟人可以4點/6點後拎貨
玩勇雙好似永遠都打唔死天彗龍咁 次次都打到無時間 試過仲要0貓車都打唔死
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

d 人話銃槍單打就ok
團戰用會比人屌到pk

仲諗住急不及待想好好玩玩了巴打就比啲咁嘅打擊我
不過引繼save既功能唔知係咪要等25號3DS版更新先有
不過引繼save既功能唔知係咪要等25號3DS版更新先有

應該正日先至有
又型喎
除咗速度慢少少
之後應該會集中玩銃槍

d 人話銃槍單打就ok
團戰用會比人屌到pk

仲諗住急不及待想好好玩玩了巴打就比啲咁嘅打擊我

用空戰得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞