德州率先禁止大學以種族、膚色、性別考量招生及雇用! 19個共和黨州將跟進

458 回覆
396 Like 10 Dislike
最多話比例無而家咁多姐, 好難話無
女權咪就係咁整走男人
真係痴撚線, 一件好平常既事, 有班傻閪搞到好唔正常, 而家立例要做返正常
咁點解唔係白人賣黎中國起鐵?
因為你啲祖先廢呀
要怨怨你祖先喇
重要華人係平均聰明啲
咁就更抵死
NBA又少亞裔極多黑人,又唔話要美好NBA,強制加多啲請亞裔,亞裔天生體能無咁好,係咪要俾多啲機會亞裔

不過賤閪karen又見唔到
我屌你老母臭閪 平時你鳩up都算
你條仆街低能仔成日想上位係度扮與別不同
大家都當你小丑笑下就算

班美國華工/亞洲人慘到乜咁
你老味你真係當自己西人?

女人要優先收既政策一向有
明明女人低分啲都會收女人
尤其係勁既大學

liberation 而家日日上映緊,搶野你唔可以報警,白人唔敢出手,要請黑黑人黎捉番黑人
咁白人都剝削好多developing country嘅人同土地
依個睇你點計
美國入大學亦都有人係靠上一代屋企人係舊生同埋有捐錢
亞裔受歧視係真,但係都唔係廢咗個政策就無事
但我記得連登反對男女同一條隊統一派位
簡單講 以香港為例
即係公開考試分開男女拉兩條curve排兩條隊入u
而唔係最高分嘅人入(冇分性別)
做受害者果陣咪反對
得益咪支持
Bio/chem/medicine果邊咪多女囉
真嘅唔好講仲想睇佢點駁嫁麻 依家潛硬
然後LGBT果堆男變女既又侵害返女拳

睇佢地鬼打鬼幾爽
我之前都話過連登會員唔應該反對果堆男變女既侵害返女拳
你講香港咋?
至少英國同美國收生優先從來無
美國收生優先係睇人種
你課外活動有好多的,唔一定係玩校隊

做義工、volunteering都係一個好好的課外活動,
其實係show品格、character、social awareness
你用得反cup呢個term已經唔洗講

基本上你要係一線U讀maths、science再叫出到離做到下research嗰d,你中二三已經睇緊大學課程。

香港咁,每間band 1中學每屆都起碼有7-8個人係咁,
呢班人對社會已經係over-supply,
其實你唔係呢類人就要轉玩engineering同醫。

Engineering 同醫護其實係好講application,
你明個原理同背到哂d書就ok,係睇你肯唔肯花時間同苦功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞