撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
千揀萬揀食著酸黃都敢話自己識食
個份自信真心勁
返工好辛苦

隻手一樣樣
佢隻手指會唔會比戒指勒到要截肢
見佢有mon po 提下佢好耐冇打卡做運動
快啲落去樓下打卡啦肥婆
GU都好過佢又平成半
佢成個trip既 story係好明顯扮貼地慳家
影咗當買咗 慈母
好撚難頂
我哋呢度有求必應,許願池
其實佢依家同以前嘅蝦乾一樣 好快會接埋
唔講,以為佢鬼上身
諗住咁樣可以翻身
佢隻戒指根本就除唔番
佢個樣同格仲衰過蝦乾
蝦乾收得皮 佢點會唔得
佢隻手真係有返咁上下肥嘅肥婆先會有
加油啊大家
佢仲要喱排搞到個頭咁柒
顯老左十歲 完全係大媽樣
睇佢ig story post d小朋友公仔就話要忍手唔買 又話貴又乜又7
下一個post 自己d skin care 就即買 反晒眼
之前佢明明話隻bear係幫到大女瞓覺
咁有用嘅野點會係本時嘅公仔
咁都唔買,老母好極有限
今次係TWG
以後係外國訂都唔會幫襯香港TWG
竟然送嘢俾酸黃
題外話 啲甲型好似聰明豆
kayan間鋪d衫真係麻麻地
好淘寶feel
佢post咗好多產品
要提早幫酸黃開年,(佢)收皮
本身我唔知係Kayan 間鋪
佢tag 完先知 但撳入去睇啲衫真係唔掂喎
唔單止似淘寶 仲要係最平最cheap嗰隻
睇相都知個質地麻麻… 旺中鋪都唔入貨
兩公婆都咁有自信 絕配
條肥婆出左一堆PR products 可以做任務!
出左list先 圖後補 知你mon post辛苦啦酸

1. TWG - 茶
2. Just gold HK - 利是封
3. 福滿樓 - 椰汁年糕
4. Paper moment - 利是封
5. Medicube hk - collagen skincare set
6. Kanebo - 一枝洗面+利是封
7. Rebecca Sylvester - 白松露系列保濕精華
8. Comvita Hk - 護肝蜜
9. The Body Shop - wellness sleep mist & oil
10. Guerlain- skincare套裝

各位絲打新年快樂
幫酸開年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞