撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
一打二落樓下公園都未必得
要快啲推到去(4)
今次gym做咗15分鐘 即影相出story
係咪第一次做咁耐呢

酸黃講得啱 生仔真係要考牌
做少少嘢就出post 又話好攰 又係自己好叻
下下都二打二 有幾多個家庭做到啊
Tb波真係唔曬做野

話佢假又立即扮廿四考
話佢成日出reel又立即出自拍post
佢同蝦兩個圍爐算啦
一樣咁自私自利 做小小嘢就累癱
呢個肥婆真係日日都有笑料
呢個單車機仲要校到level 6 其實真係好輕鬆
15分鐘就收工 抵你一世都咁肥
點解要V住影相
佢想瘦臉? 或者覺得自己好型?

同蝦乾最似係兩個做老母 自己用貴野
仔女 寵物 全部用廿幾蚊野
又出咗幾個posts 講12蚊店
最撚嘔心係自從有呢個post之後不停po兩個女扮慈母

肥到做瑜珈只能越做越簡單動作
著黑色都搞唔掂堆肉
好嘔
真係好肥
好癲 每個留言都有個負評
唔知係鼻屎臭酸本人定佢粒飲飯波
好快就post 4 酸黃有咩感想
佢收斂咗好多
唔敢再着肉色米色
酸黃真係咩料
湊女返學同打針呢D基本野講到好似要左佢條命咁
你問下平時在職既絲打
大把人都係咁返住工一打二啦
佢有TB老公24/7幫手湊都咁多嗲
係度影下D女出story扮慈母
好心佢係生仔要考牌既人辦就唔好係QA教人生唔生仔
仲好意思屌個follower意外懷孕
佢自己無考慮清楚生兩個 生完唔使自己全力湊仲咁多野講
d followers死忠盲撐都算 PR們唔係都咁唔用腦繼續搵牙酸下話

睇死佢又係想圍爐等D followers DM佢話佢已經好叻 辛苦哂 唔減都咁靚
(屌我諗起都想嘔)
佢啲自信邊度嚟
好似一舊行走嘅豬肉
我男朋友望到我電話 問邊個唔着褲咁暴露?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞