撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
屌 !垃圾品牌先搵垃圾kol
睇吓嚟緊仲有啲咩大公司搵佢
全部都係得返啲細公司 美容院
真心想問 佢火雞個兩舊肉點黎
好似甩極都甩唔到咁
佢咁樣食法 點會甩到
過多幾年變駝鳥咁大隻添呀
又出廣告
仲喺度扮係有人問佢

個客係Avene ig: eauthermaleavenehk

笑死人 見明思一打二 又抄人改二打二
睇條肥婆一定又嫌啲女搞到佢同tb波食唔到好野
幻想到個畫面係:
Tb波今次右手推bb車細女 左手抱大女
隻肥豬一定有拎住部電話喺度自拍 然後千字文感激老公
明思個個posts佢都liked 以為有得做
傻仔先會3,4月去澳洲 未凍過咩 又多野帶 又要顧好多野
知自己咩料就唔好做啦 返嚟又病成個幾月
之後再posts 睇中醫同食supplements
再話自己去凍地方皮膚紅同乾 再sell護膚品

酸黃 知你有追post 見你星期日story
改著黑色legging 同唔再照做咗幾耐運動就知啦
你唔好諗住有得做 自私係改唔到
出自內心避都避唔到
睇蝦乾就係人版 等去完旅行返到嚟香港衰多二前重
加快速度唔可以翻身
錢已經唔多,仲周圍去
二打二都好打飛機?
佢真係正宗自信撚
係喎
佢以為個個都成村人去旅行去幫父母照顧細路
之後父母去玩
另外再一次證明Tb波無野做 可以成日去旅行
咁撚on9 既 cap 返比佢睇有咩用?
垃圾cheap brand 連餐肉都有得賣呢隻牌子廣告唔會買
可以pack 定幾十箱唧唧baby food 塞住個女把口
伸手問人景點推介,再扮專家咁出reels係乜玩法
澳洲三四月唔係夏天咩?
秋天
笑死
問完人又拍片推介親子行程
又賺view 又扮到好媽媽
獲撚獲做伸手黨
真係好憎呢啲伸手kol
賺錢就識 仲識啲咩嘢
3 4月澳洲未去到凍咁誇張住 冬天係7-8月 亦都唔會低於零下市區唔會落雪

btw今日悉尼28度 墨爾本33度
最後可能係tb波一打三
返到嚟又話為咗觀眾拍片食嘢 搞到肥咗幾磅
唔習慣嗰邊天氣 搞到啲皮膚差 又喺度呻吟
跟住啲女又點點點
做人做老母做成咁 建議你都係唔好出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞