撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
又係blue bottle
過咗成個月先嚟post 當新野
不會過酸,過苦,過濃
真係較淡啦, 咁點會有香味

根本佢就係咩都唔識
再用人哋個logo 嚟襯佢個新手袋

同埋佢嘅style,學咩教人襯裝束啊
仲開個tag
嘩 軟飯波啲鬚根同下巴啲痘好肉酸呀
佢啲文法好古怪
覺得佢只係攞人哋個logo顏色去match佢個袋
諗住啲人最後會問佢個新袋唔會問blue bottle

仲有個啲襯法又係抄家樂仔
仲要開個tag去influence人
俾3個新tag酸黃
#suennisnotaninfluencer
#suennisnotacreator
#suennisjustacopycat
嘩屌 其實佢老公樣衰嚟講都係極品
唔怪得生兩個女都係弱智樣 又成個曾志偉咁
金鋼cool呀?咁緊

真係識食唔會話飯偏酸,係「舍利」偏酸
兩公婆都爛面
肯定污糟,唔換床單
一係就食太多垃圾嘢

唐氏這一家
家樂仔又有依條頸巾喎
Lv
Acne studio 又抄
隔住mon都覺得有口臭
佢係咪文盲? Yen 應該用¥唔係$
少少資料錯到咁,如果用$就唔會打Yen係後面
兩個外幣嚟㗎
打($10000円)係出咗10,000USD 對1,503,030JPY
佢可唔可以check吓先出post
咁都懶又做錯,成日誤導人
只係識得食野落肚
PR又係懶唔用腦先揾同一類人
睇啲有關面部肌肉訓練嘅影片都話食嘢唔合埋個口
久而久之舌頭同下頜肌肉鬆弛
形成雙下巴
酸黃呢個樣板真係實例
酸黃咁夜都唔瞓嘅?
佢除咗食嘢 撩鼻屎 屎忽生瘡
仲有咩識做呀?又唔識教細路
推推推
佢前幾日story同個女玩變晒聲
我覆佢 唔好成日變聲啦 好難頂呀🤣
依家連登你有專屬post呀
佢秒block😂呀酸真係好小器

睇threads 好多笑料

講啲嘢勁撚嘔心 影住個女坐喺地下喊 怨嗰女放乜嘢暑假 肥係因為拍片 漏M嘴唇甩皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞