撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
無血到要斬手指又出集vlog
依家potatofish一家仲夠膽同酸黃玩
唔怕累鬥累?
留意過佢每次tag嘉樂仔間店
嘉樂仔都冇repost過
真 所以唔該佢唔好賴自己係因為生仔肥
係真係自己暴飲暴食加懶而肥
想講第一張相第一眼係搵唔倒爸爸
軟飯波太似女人
佢唔係做kol 依份工
憑八婆波份人工都讀唔起國際學校啦
如果佢唔係收養薯條真係唔會有人留意到佢
肥酸個新post咩事 套OOTD亂咁黎
好心佢真係唔好咁自暴其短啦 次次見佢著露肩都

今次日本又邊個觀眾拎枝槍指住你迫你大食特食食到咁肥呀 講出嚟大家幫你拆掂佢

打咁多野得最尾段片係match返賣野既caption
可以睇得出佢根本勁自戀 點都要放晒啲相出嚟 自我滿足到一個點

啲PR睇路啦 你哋搵個格又西衛生意識又差個人護理又唔掂著衫又亂咁襯既所謂KOL賣廣告 我哋就見一踩一 仲想有人幫襯你哋啲products?

肥酸 你個168記住係食16個鐘瞓8個鐘呀🥹🫶🏼 加油❤️
件冷衫本身唔露肩,係佢自己專登露嗰條bra帶出嚟俾人睇

我哋一笑佢無影2隻狗 佢又帶出街 又影相
全部野做俾人睇 假到死
佢係放縱
佢對死人毛毛拖 完全唔知想點
Feel到佢對鞋入面勁多汗 勁焗 勁臭
腳板會唔會又生毒瘡
真心我都真係覺得佢極度自戀
自戀程度勁過好多真靚女
其他人都冇佢放自己個樣放得咁密
同意絲打 唔該啲PR聽吓我哋意見啦
我哋先係真正消費嘅客人
一直都覺得佢好撚八婆樣無靚過

唔同牌子既 會唔會送啲sponsor比人
都唔知會唔會有鼻屎
好嘔心呀 又學kayan 遮燈光
點遮都柒㗎啦
佢企後面但塊面都闊過企前面嗰個咁多

我以為係佢老公 細路女生到咁好慘
佢成條片零資訊性 只係人地行街行到攰 9拍 D 野刷下存在感
推 鼻屎婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞