撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
咪就係 佢咁富貴都冇坐過商務艙
有坐仲唔係咁打卡
俾佢個cover嚇撚親
慎入!!

⋯⋯

可能我old news咗
但我啱啱碌碌下YouTube見到嚇咗嚇
屌你老母死肥婆
上次去泰國坐Business 都係用miles 換
之後即刻專家上身帶人哋開箱啦
去英國咪又係坐返Economy 扮咩上等人
佢嗰女有冇份坐?
有 比工人姐姐抱住瞓之後兩公婆去飲酒打卡
肥西成程機走來走去影相 冇瞓過
好似啲大鄉里咁驚死自己蝕底要用盡哂business 既設施

好撚柒 洗唔洗大大隻字又business class又商務艙
但係搭長途機又唔捨得俾錢
又唔知自己個屎窟咁撚大,辛苦死隔離
成隻女鬼咁
有一次check過大阪新今宮omo7 都係1800一晚
肥酸 食少餐都夠住啦
係咪笑完佢之後嬲豬
用咗幅相嚟做cover
證明自己靚啊
咁自我嘅
唔好意思 嚇親你
都係我衰笑佢

佢隻腳無P時真係粗到一個點
唔想見到佢兩個女
好似水泡圈
可食用3個月
其實business class
好多窮人初體驗都會好似大鄉里出城

但佢要打埋 "帶一歲BB+三歲半小孩"
咁姐係點
好偉大呀?
代佢2個未來交通安全之星同你講聲多謝媽媽囉好唔好呀
真係好呀媽媽你
你細個咁撚窮要成30幾歲先第一次搭business
我地咁細個已經初體驗
明思一打二 佢三打二都搞唔掂咩
好誇張。。。係咪有少少唔正常
原來佢諗住日日出一條Reel
真心癲
仲要不停提醒各位佢係偉大老母

好心病唔好去bbq
整到其他人都病
上個post話佢唔記得p鏡見到條腰上左兩個車軚都知佢肥啦
見微知著 睇呢D位就知佢份人係真西 零衛生意識
講真你屋企係有兩個小朋友 出到去BBQ又係一大班小朋友
稍為considerate少少既成年人見自己咳到咁 都唔會出去周圍惹人啦
不過病左咪仲好 又有機會唔使運動 多個藉口解釋點解減肥無成效

追左咁耐post 覺得酸黃最大問題係接受唔到自己既缺點 日日淨係識靠D所謂followers既讚美去令自己feel good
點解咁既人都咁多PR比錢養佢
而家開始冇廣告
仲邊有得坐商務啊
台北商務都冇得坐
兩個女個樣真係好豬好醜樣
都唔好怪佢2個女扁晒咀
比你 知個老母成日 食好西又唔預自己
實際上湊自己又係唔知係咪女人嘅tb 老豆同呀公
但要拎光環扮慈母就搵自己影相
比你都扁晒咀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞