撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
唔係啊 記錯天氣係秋天 温度廿幾度
同香港一樣 咁無得賣廣告啦
全部時間用係剪Reel

唔明佢想講咩要考牌個個應該係你
第2句我已經睇唔明 係我理解能力有問題?
佢機票又未買 乜都未plan
一野就出post問人推介 真係佢先做得出
死肥婆唔係諗住飲呢啲當減左肥嘛
佢真係覺得block 一個ac 就唔會再有人投訴?
辛苦了神隊友ball 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🥹🥹
原生家庭影響小朋友最大嘅係性格,老豆老母點處理事物,老豆老母之間嘅相處模式係點,個小朋友用番同一種 pattern 去處理,大個咗會愈黎愈明顯。

即係老豆老母用逃避,尖酸刻薄處事,自己小朋友同樣用番呢啲方式。

環境,學歷背景呢啲 factor 係原生家庭學說應該只係最細。所以不斷追求所謂名牌,但最核心都唔自身解決係無意思。
Suenn好似少左廣告
仲出daiso reel咁老土
佢仲有得比人投票黎緊再出東京美食reels
屌 仲要出到幾時

真係好醜樣

轉型到要分享$12店
佢寫咁大篇野 想表達後悔?
如果當時計劃生仔之前要考牌
佢會唔合格 咁就唔曬生 依架就自由人生
唔會俾兩個女舵手能腳
好似真係繼續加油
唔知有冇d係傾好咗但剎停呢?
佢去旅行有講過幾百蚊好抵喎
點會有野低過$300
依架扮知慳識儉?
Makeup forever好鐘意搵佢合作
最近見佢搵左嘉樂仔拍片但冇搵佢
Recep from 第一個post

12蚊都要介紹冇片好出咩 唔出都得喎冇人想睇豬西
12蚊野好多人拍過啦又想抄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞