撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
應該係個樣大問題
其他人著無出事
都幾明顯係樣問題
仲有咪撚扮識食啦
唔係乜都濃味就好食架
佢哋日日都食到咁重口味
Good 我哋就係要呢啲
佢以為我哋會冷卻
讀返屋村幼稚園啦,好心佢
冇咁大個頭,又要戴咁大頂帽
我都係被block
通常夜晚用第二部機先睇到
所以麻煩大家有新嘢cap上來
究竟佢有幾為食呢
日食5餐都唔夠
可以TB 波驚叫醒佢會被佢鬧
米飯班主
仲男友視覺 好嘔
點解可以咁自我感覺良好
酸黃咁自我中心應該到呢一刻都仲係r哂頭覺得點解絲打要針對佢,完全唔知自己錯左邊
佢個樣真係好嘔心同埋好污糟
好肥膩呀酸
酸:成個IG冇晒廣告 好嬲好嬲
淨係撩鼻屎片都值得收山
仲唔知
TB波真係成個樣都係beta格,完全無男子氣概
佢好似睇咗好多年
酸黃害咗人 自己咁嘅身體
依家仲咁出名
都不停post stories 去睇中醫
唔記得邊到睇過有講個中醫係佢個fd
諗起佢成日自問自答扮網民dm 話想睇你2個女
真係好嘔心
心諗你同tb beta 男生個2件個樣咁安全
撚有人想睇咩
仲要話歡迎大家J
你估個個好似你兩公婆d taste 咁獨特呀

學mattleung 話事解
個小朋友唔關事所以唔好話佢
不過依個小朋友係關事嘅,大家隨便
條友著衫咁柒又冇style都學人post travel outfit
冇一套好睇囉唔該 邊個會跟佢著XXXL呀
真係喺街求其搵個人都著得靚過佢
同埋佢個Hermes 好柒 顯得佢拎住小朋友袋咁
我有idea 比你呀酸黃
不如你一心一意打入胖婦人市場啦
正常身材同年輕小小嘅女仔都唔想參考你
酸黃性格分析
自我中心主義 Egocentrism
什麼都以自己為基準,用自己的標準去要求身旁的人。成日覺得自己好勁「教精你啊」、「袋錢落你袋」

特點:常見於老seafood對晚輩的指導,說教的開場白。

被憎原因:

覺得自己能力過人,所有人均需向他請教

懷着年資及經驗帶來的優越感,以高姿態肆意評擊別人

「無料扮四條」

一套標準走天下,不容質疑,即使已不合時宜

反映性格:

這類人非常自信,又自我中心,沉醉於自吹自擂的世界。同時,取長但不補短,不願接受別人的意見或學習新事物,固步自封。另外,他們的控制欲強,慣向別人強加自己的觀點。 當他沒有耐心時,他叫你快一點;當他沒有氣力時,他叫你慢一點。 當他對世界無感時,他覺得你無聊;當他對世界充滿需求時,他覺得你給予太少。

[網上睇到]
牛仔褲着到爆咁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞