撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
佢覺得自己好work hard 先買到H
咁都好自豪
好心H 就screen下d 客la
咁醜樣都比佢買
之後拎出街用
直頭影衰個brand 呀
Sorry 咁錯制 負評
最後嗰幾秒 佢繼續影住個女 都唔走過佢幫佢
或者企埋啲預防個女跌親 最後都係tb 波過去扶住

全部野係建立係出story 唔係親情
屌 呢個老母真係好乞人憎
冇辦法啦,冇廣告
又要keep住曝光率唔好俾pr 唔記得
而家咪日日影自己個女囉
又唔靚又樣衰 更加暴露埋自己做老母啲陋習
其實佢都真係少育兒廣告
見其他得意嘅小朋友之前BB展都好多廣告
個女自己都自己揀嗌爸爸唔嗌老母
兩個女 真係不了
今次係casetify
快啲去投訴
酸黃啲會用卡通嘢啊
明知自己衰緊
有心同品牌過唔去
笑死 酸黃點會用D卡通case 搵佢黎賣廣告都哂氣
叫casetify出個C/H袋既case咁酸黃就可能會用啦 人地係名牌闊太呀
又扮好老母

收皮啦 酸黃你多相係因為成日利用兩個女出stories
唔係偉大啊!
痴撚線做乜鳩
雖然唔排除佢影好多自己D女 唔係點出story
但係好肯定佢相簿入面最多既一定係佢自己既相
淨係原相一張 filter再一張 仲要加多張P左圖既
想講酸黃係咪成家都仲病緊
佢出story自己精神返就去踩車 係咪想話比人知佢有運動
但係你未病好就落gym room播菌好好咩 之前已經咳到死都要去同人BBQ gathering
啲PR使唔使驗下腦 你地肯定要養呢D咁衰格既beggar?
佢點會諗人啊 要全世界圍住佢轉
鍾意舒服就落去做 去玩
唔會諗後果或者擔心影響人
自大人格唔會改
死自私精
Gym room 其他人好慘
酸黃like咗個post
佢好似一樣都無做喎
衝去casetify ig留言
直接dm咗俾佢哋
Me too
Casetify ig 好似又hide 左留言
佢ig 都講左自己係ESTJ,呢種人格既人係好自大
就算全世界話佢既不是,其實都完全唔會打擊到佢。

你睇,佢繼續話做自己係佢自己既權利

係既,as long as 你唔係做influencer靠人氣搵錢的話,你點做自己都冇問題既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞