撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
通常KOL都好少成日轉icon
因為本身你icon有一定辨識度 一睇到就認得你
再加上個個都係揀一張最好睇先會轉

佢就成日轉 證明轉親都覺得自己嗰張相好靚 自信滿滿啦呀酸
佢個人真係outdate 到一個點 以為睇左啲70歲呀婆IG
成日都執人口水尾
根本佢一冇廣告就冇content可言 冇野post 就唯有咩狗屎垃圾都當驚奇新野咁放出黎
真係好垃圾呀酸~

咁油膩難消化嘅嘢都俾個細豬女食 真係恭喜佢個女呀 有個咁西既女人做呀媽
成個月都冇出廣告 再係咁落去點買H 點食omakase

用手乸比個女食🤮🤮啲指甲
大佬呀用筷子叉唔係好難姐話
啲衞生意識差到 唔怪得生瘡又盛
賣袋交學費啦
上流人扮唔起喇
send左email去曼秀雷敦投訴搵肥西賣廣告

我發現肥婆好鍾意專家上身教人減肥 但自己係最撚肥嗰個

收到做野
比肥西block 跟得冇得貼
麻煩大家一定要放上黎比各位做野
有冇email 可以一齊send
搵支义都懶
佢平時食嘢用開手食?
連鼻屎食
佢個女 好似2歲都未夠wo
食咁難吞 咁甜既湯丸 冇野啊嘛
用叉小朋友一郁應該插死個女
講緊酸黃自己食野係唔係應該有餐具
第一次見老母為咗打卡
唔阻止個女搞人哋啲野
又唔stop佢做危險動作

佢同蝦乾一樣咁鍾意用個[偷]字形容啲仔女
唔識做,唔想做就咪生啦
只係想做親子youtuber先生
害咗啲小朋友
ming仔啲個收左皮,但本身有料都番到身。
就算連雪e都叫有啲實力有啲市場,衰左佢自認為無傷大雅嘅事,都夠佢收皮。當然佢大把錢可以揀唔出番黎。

呢個我真係覺得本質太難搞,連佢自己都應該唔清楚呢到啲人地點解咁睇佢。
肯出鏡youtube, 形象又好嘅人呢個世代一大堆,更加唔講有無料。

煎完啲湯圓油淋淋咁….. 點會用手食…
岩呀,條feed明明係問緊人
人地答佢又要駁

佢隻手咁樣掐粒湯圓
D 芝麻鑲哂落隻甲度 ...走去拎比個女食 ....
跟住仲有佢d 鼻屎 抆完屎既手 .....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞