撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
好想知佢keep住幫襯家樂仔間舖買衫係咩心態
佢係想營造到大家仲好姊妹 定係想幫家樂仔倒米
嘉樂仔應該心諗:咪tag 我間鋪 死開啲啦
其實睇返佢以前唔靚又唔識化妝襯衫 全身上下都冇可取之處 拍片有咩可以分享
真係自信爆棚先會想做YouTuber
唔知點解覺得酸唔會出錢買 係會叫家樂仔free啲衫比佢 仲會勁八婆咁同佢講我係幫你賣廣告

等睇肥酸出story反擊 係人都知你有mon post
有畫面
廢柴老公當之無愧
推到佢兩個女讀返local
張張都咁難頂
佢本身係咁樣衰
原來唔關肥定瘦
自從撩鼻屎之後大家係黐線西度話唔會夠膽買佢啲鼻屎衫
之後就執笠
睇怕都係嘉樂仔醒水,費時酸佗衰家

佢咁肥着到啲衫勁核突,係人都驚佢倒米
TB波著背心仲撚似男人婆,條乳溝
笑死P走左粒墨
以佢呢個八婆格應該咩都R R到免費衫都唔出奇
不過佢著咩都好肉酸
佢個型好冇美感

Kol喎~人地講佢又駁
兩公婆一齊肥 你話呢
以前都已經唔算靚,依家仲肥豬到咁都仲有PR俾錢佢使 香港啲PR應該俾人插盲咗對眼
手臀又肥又粗,肌肉都無學人著呢啲背心成個支那佬咁
其實佢真係好柒
唔好再扮咩旅遊blogger啦 去嗰幾次日本就扮專家
發現新大陸咁分享但原來係7年前old news
酸 人地2017年已經有喎 你入左時光機呀?
佢兩公婆淨係掛住食
其他嘢根本唔放在眼內
死都要駁返啱
呢啲死人性格咁唔識做人 呢幾年都俾佢搵到咁多錢
佢份人啲性格勁西 教到佢個豬女都好自我中心
佢story影隻豬女出街同其他小朋友玩但啲行為動靜好唔considerate 有啲自我中心
IG post最尾條片影到佢隻戒指就嚟逼爆 好慘隻手指會唔會無血到㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞