撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
佢賺得最多就係廣告
而家廣告少咗都準備要食穀種
睇吓仲點樣每個月洗七萬蚊 ( 未計佢啲奢侈品 )
我諗佢一定唔係呢個數
30000 up 實無走雞
所以佢之前每個月10個8個廣告係真係賺到傻
特登chok埋把閪聲勁難頂 扮慈母 收皮啦
仲夠膽話一星期瘦返佢確定’瘦返’係咁用係佢身上
想像到大叫一句然後佢tb老公入房默默地換床單
但佢每個月固定支出都好多
淨係兩個女讀國際學校都幾萬
無咗收入 讀開國際學校去讀返本地幼稚園都幾難適應
Feel到佢好驚俾人追擊都冇晒job
以前un un腳就成車禮物咁收又大把廣告
依家又玩返threads又喺youtube出文又拍啲資訊性嘅reels
唔被人狙擊都唔勤力啲呢啲人做kol 真係得啖笑
佢一個袋都夠佢隻豬仔交一年學費啦
可能啲女連冒險樂園都冇得去了
佢啲野邊叫資訊性
又冇料又冇sense 想扮潮人但成個呀嬸咁
介紹既野一係扮食家一係執人口水尾
就係個人冇內涵 冇資訊性
所以漏m 爛牙 生毒瘡都要拎出黎講囉
咪就係囉 無人想知
追擊到佢變蝦乾2.0
下個再追擊家樂仔
8婆專講人是非嘅樣
諗返起之前家樂仔結婚
酸黃就po返自己以前啲結婚相話當年
連人地大日子都要跟
我記得呀,好嘔心
Attention seeker
因為佢自己本身冇咩sense冇吸引力但又要做KOL咪左抄右抄身邊啲人
你睇佢身邊既人都冇咩style可言 分分鐘嘉樂仔係佢潮流指標黎
諗起都想笑
嘉樂仔啲品味同氣質勁MK唯一可取之處係瘦同腳比例好 依家搵到錢就用名牌加持
可惜呀酸樣同身形都差幾條街 正一醜人多八怪
同佢大豬女有啲似樣 都係勁豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞