撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike

舊年啲片都拎返刷黎刷
開哂關個個自己去哂啦等你咩
佢攞自己同IU比較
今日嗰兩個stories又係大頭相 又無關於日本
嚇死 咁鍾意日本移民過去啦
To酸黃:做自己唔係冇禮貌同講野搶口既藉口
笑死呀,以為自己係教授咩
洗跟你咩
咁遲D酸黃去完日本係咪又會出OOTD reels
好想睇下佢又抄邊個打扮
會唔會又係扮後生女但加幾十個名牌袋襯到不倫不類咁
等你喔 酸☺️🫶🏼
佢無廣告應該好窮,要慳啲使
未必咁快再有得飛
要dm問吓間公司 係係咪酸黃扮自購

每一個星期都post自己食幾種supplements 但每一個星期都話病要睇醫生

究竟係咪嗰啲產品冇用?
同埋成日賣supplements廣告 其實佢要唔要負責任?
大把人去咗幾次啦
洗睇你咩
酸黃又有廣告

APIVITA [ig: apivitahongkong]
KANBEO [ig: kanbeo_hk]

同埋 VEGGIE M COMMUNCIATIONS [PR ig: veggiempr]
PR Email: veron812@gmail.com
應該係細PR 每一個post唔過100 likes
去次日本旅行出十幾二十個post 好撚煩
今日又多個post教你行街
頭一秒P到自己變1米8 高
加埋這個 佢好有自信
[/member][member]

另外佢出咗條youtube片成40分鐘
應該大把廣告
真啊
我就係,等緊佢嘅YouTube廣告
真呀 We are ready
又懶得身材管理 態度又目中無一 又冇母愛
點解PR仲要搵佢 賣點係咩
PR睇清楚! 佢d朋友疏遠左佢就知佢有問題

唔知家樂仔今年約唔約佢食生日飯
強行完成一年兩次嘅飯局呢?定係扮都唔扮
佢幾時生日
一個東京trip使唔使差唔多20條reels
好似前世未去過旅行
我估嘉樂仔今年唔會再扮
黐埋佢唔驚死得快啲咩
鬼叫佢人生已經冇嘢值得post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞