撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (3)

1001 回覆
59 Like 1 Dislike
佢幾套我都淨係見到一舊黑色圓形/白色圓形上邊有個頭咁飄過
連著緊咩都show唔到 咁叫travel outfit?
借啲意post自己啲相咋話 自戀酸
hi 牙酸
如果你有mon post睇到呢度
強烈建議你咁嘅身形 唔好再加咁多層layering
係一啲都唔顯瘦
你日本啲ootd只能用臃腫兩個字形容
成座哈爾移動城堡咁 一大嚿
係港嬸
條肥西去幾日日本出十幾個posts
係唔係覺得啲嘢佢先知去過日本好撚巴閉?
全部都係啲無謂嘢加晒佢啲肥西相
佢擺明冇廣告出ig post就不斷消費佢個日本trip

睇睇下我估佢條所謂既travel outlook reels 啲footage本身係影黎做YouTube vlog 啲片頭
依家焗住日日出post 拎存在感 就唯有將啲footage變晒reels

係咪咁呀酸 冇晒廣告好心急
酸佢想洗底
同時又想班廣告商有信心搵返佢
咪又教人穿搭又講減肥囉
同時post下自己個囡 撚下動物扮有愛心
佢嗰兩個女就收埋啦唔該 成個呀叔樣
未試過見到啲細路女趕客到令人冇衝動想生
唔知佢係有收sponsor 唔敢出post 定sponsor都冇呢
細路樣我就唔評論
但酸黃就肯定扮有愛心 chok把閪聲撚個女
明明平時都唔理個女 都係tb ball湊
佢喊又出post話佢扭計
自己去旅行行名店個女食即食野塞住把口
依家又扮推介親子遊 食屎啦
係呀唔好再出ootd
邊個會參考?
唔洗如果,因為見到每個留言都有負評
自從串完佢變聲之後 block9me
就睇唔到佢ig了🥲
不過唔彈佢啲post出嚟 ig幾好😂😂
又多一個post
去個trip分享成個月
仲要成日影住自己同佢老公

尋日ootd post有成700幾like
唔知佢有無買like數
或者啲人真係咁大愛

同藍J 一樣 小朋友生日 但係自己食鮑魚同一大堆唔係比小朋友食既野
本身諗住佢個大女醜樣
點知個細女都越嚟越醜樣
真係十足老竇老母
冇啦,有佢仲唔即刻出咩
佢之前都係咁出
咁有自信全白
佢d女其實只係打卡工具
佢應該本身諗住靠個女可以搵好多廣告,
點知兩個女唔爭氣
咁醜樣
生得好似佢老公
同埋成日都加個富人區介紹赤坂
係咪想講要住富人區至襯得起佢同tb波
但其實都係1100一晚
如果我係嗰啲父母會唔俾佢出自己小朋友嘅樣係任何post同story
唔好累街坊
Omo3
最cheap個隻星野
利申:唔覺得住得平有問題 係佢講到自己咁富貴又唔住5星酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞