召集所有精神病情緒病患者(12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
其實你地當中有冇人嚮性方面係仲正常,我試過焦慮症係冇晒性慾,打J都冇晒感覺,好鬼失望

好在已經正常返

咁你仲有冇食藥

冇食了,但其實都間中有輕微復發,例如訓得唔好,腸胃麻麻,我學識用天然方法應付,例如多出街,例如深呼吸同聽音樂,我個iPhone裝左個app叫calm,你地可以試下

性慾低同軟,不過我一直覺得係打得j多先咁
反正冇女朋友就決定戒色養生

其實睪丸酮分秘少左先會咁,唔止關條jer事,全身能量都低左架,會沒精打采咁
其實你地當中有冇人嚮性方面係仲正常,我試過焦慮症係冇晒性慾,打J都冇晒感覺,好鬼失望

好在已經正常返

咁你仲有冇食藥

冇食了,但其實都間中有輕微復發,例如訓得唔好,腸胃麻麻,我學識用天然方法應付,例如多出街,例如深呼吸同聽音樂,我個iPhone裝左個app叫calm,你地可以試下

性慾低同軟,不過我一直覺得係打得j多先咁
反正冇女朋友就決定戒色養生

其實睪丸酮分秘少左先會咁,唔止關條jer事,全身能量都低左架,會沒精打采咁

簡單講,冇左靈魂
成日都唔精神 點算
成日都唔精神 點算

你係本身食緊藥定點
有睇開公立 最近凌晨時段好想自殺
我應該點做 自己叫救護車入院?
講緊唔一早係當刻 例如日間去醫院

飛的睇急症

之後呢 會唔會挷起我入院?
心情好小小就會好想訓教
有睇開公立 最近凌晨時段好想自殺
我應該點做 自己叫救護車入院?
講緊唔一早係當刻 例如日間去醫院

飛的睇急症

之後呢 會唔會挷起我入院?

唔會 會access在你個情況再決定你使唔使入 綁就你入左院 有行動先會 好似係
心情好小小就會好想訓教

至少你心情好左,o甘就好夠 不過我長期都眼訓既
心情好小小就會好想訓教

你覆左診未
心情好小小就會好想訓教

你覆左診未

未 今日都過左辦工時間先起身
btw我今日睇公立醫院專科門診嘅輪候時間 發現原來你登記新證嗰陣 可以自由揀你想去嘅分區聯網複診 唔使跟自己屋企地址
btw我今日睇公立醫院專科門診嘅輪候時間 發現原來你登記新症嗰陣 可以自由揀你想去嘅分區聯網覆診 唔使跟自己屋企地址
btw我今日睇公立醫院專科門診嘅輪候時間 發現原來你登記新症嗰陣 可以自由揀你想去嘅分區聯網覆診 唔使跟自己屋企地址

邊區最好

邊區最好

冇話邊區最好架喎 每區都有好人同仆街醫生 撞彩架咋 不過真係有d區排得快d就真既
明明我之前新症佢都有問我攞住址證明 如果巴打你想排第二區嘅期嘅話 排期嗰陣記得問清楚姑娘
好攰好頭痛
呢幾日好似情緒都幾穩定
好攰好頭痛
呢幾日好似情緒都幾穩定

唔早d訓?
今晚要食好多粒安眠藥了
今晚要食好多粒安眠藥了

真係好撚想死
今晚要食好多粒安眠藥了

真係好撚想死

咩原因?
今晚要食好多粒安眠藥了

真係好撚想死

咩原因?

好多野煩緊
今晚要食好多粒安眠藥了

真係好撚想死

咩原因?

好多野煩緊

可唔可以講嚟聽吓
半年 未必係絕症既 我識人好得翻
今晚要食好多粒安眠藥了

真係好撚想死

咩原因?

好多野煩緊

可唔可以講嚟聽吓

可唔可以tg傾?
今晚要食好多粒安眠藥了

真係好撚想死

咩原因?

好多野煩緊

可唔可以講嚟聽吓

可唔可以tg傾?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞