召集所有精神病情緒病患者(12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
上網梁佩瑤新症好似千幾,之後開藥覆診成個月都係千五咁樣??唔係每次收費架咩,包藥1500個月都算ok wo

上網梁佩瑤新症好似千幾,之後開藥覆診成個月都係千五咁樣??唔係每次收費架咩,包藥1500個月都算ok wo

就快飲醉好興奮

食完白瓜子未訓着個陣都好high

想問咁多位點問醫生攞證明書話你真係有果個病?係咪直接講就得架啦?
呢排有啲嘢申請緊要交證明,我睇咗幾次都係凈俾藥

另外有冇巴絲有又好又平睇嘅醫生介紹?我宜家睇緊抑鬱,每次都成千好肉痛

我無拎過啊不過應該同平時睇醫生一樣同醫生講就得?

我都睇緊一次二千蚊
幫唔到你添

有時加藥或者換藥都會上二千

有冇其他人有攞過份確診報告?

我攞過 你話你想要就okay 醫生紙同medical report都係 你權利黎

唔係要比錢咩?點解我之前無險要, 要收錢既

之前喺仁安睇 一蚊都唔使喎 話要轉介就得 成份野好detail detail到我驚

醫院應該唔使錢, 私家我個個有收費, 不過個時係FOR佢比保險, 唔知有無唔同呢

但我睇醫院專科應該同私家醫生一樣 唔知呢

就快飲醉好興奮

你今日有冇好啲
今日有少少不安, 諗返起原來停舊藥5日, 新藥上網睇要兩星期至4星期先見效, 唔怪得有斷藥症狀啦, 仲IBS發作返...

覺得唔對路記得早啲返去複診
想問你地屋企人點對你地
想問你地屋企人點對你地

我屋企人有精神病,有左好多年
一直有睇政府醫生,但冇咩用咁
平時都正正常常,但間唔中會病發
佢會話自己比人逼害又話好嘈(明明冇聲)又鬧屋企人
想問你地屋企人點對你地

我屋企人有精神病,有左好多年
一直有睇政府醫生,但冇咩用咁
平時都正正常常,但間唔中會病發
佢會話自己比人逼害又話好嘈(明明冇聲)又鬧屋企人

跟住平時出入啲鄰居都會驚左我間屋啲人
啫係同一時間出門口鄰居見到我個戶開門會翻轉頭入翻屋企
唔知點面對佢
話就話佢都唔想有病
我夠唔想有個痴線佬做屋企人啦
唔知點面對佢
話就話佢都唔想有病
我夠唔想有個痴線佬做屋企人啦

我平時都係哩係房唔會出廳
好似自己都就痴線咁
就快飲醉好興奮

我明
今日有少少不安, 諗返起原來停舊藥5日, 新藥上網睇要兩星期至4星期先見效, 唔怪得有斷藥症狀啦, 仲IBS發作返...

至少都要玩幾日,有心理準備

但係你第五日先黎料,可能一兩日搞掂
打風沖杯咖啡坐低上下網

想問咁多位點問醫生攞證明書話你真係有果個病?係咪直接講就得架啦?

另外有冇巴絲有又好又平睇嘅醫生介紹?我宜家睇緊抑鬱,每次都成千好肉痛

我都睇緊一次二千蚊
幫唔到你添

唔係有個話1500月包藥咩

梁佩瑤係,仁安既 但你上面本身都睇緊成千?

我都係千五 想搵再平啲嘅 窮學生afford唔起

上面要2000蚊

咁我睇個個都算平 1200

但佢d收費都唔知係唔係浮動,我怕下次加藥又唔知點

又會2000

2000蚊個位 係咪平時睇開實價都2000定係浮動

一般唔使2000???

我都睇緊一次二千蚊
幫唔到你添

上面要2000蚊

又會2000

一般唔使2000???

次次都2000啊
不過上次有隻藥要配多少少所以又比多幾百

不過我係中環睇所以一開始就預左貴
打風沖杯咖啡坐低上下網

諗住玩ps4

我都睇緊一次二千蚊
幫唔到你添

上面要2000蚊

又會2000

一般唔使2000???

次次都2000啊

中環冇計啦

我個個係MK

2000係有幾耐藥先?

唔係一星期呀?

上面要2000蚊

又會2000

一般唔使2000???

次次都2000啊

中環冇計啦

我個個係MK

2000係有幾耐藥先?

唔係一星期呀?

第一次睇一星期就二千
不過而家一個月睇一次
每次一個月藥

上面要2000蚊

又會2000

一般唔使2000???

次次都2000啊

中環冇計啦

我個個係MK

2000係有幾耐藥先?

唔係一星期呀?

第一次睇一星期就二千
不過而家一個月睇一次
每次一個月藥

咁都好D
但一星期藥同一個月藥
收費差幾遠?

你停左幾日先出事?

你停左幾日先出事?

我過左成5日以上先有戎斷症狀, 差d 唔記得左自己係因為停藥出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞