召集所有精神病情緒病患者(12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
希望個風捱到2點後比我放多日假啦

希望快d落
旅行已經蝕左一日

你無得飛?

班機取消左
改左夜晚

但今晚打8號
會打到聽朝......
又有工俾offer我
但我有病做過廢青
跟住吹咗啲野落去
佢要proof

奶野

你搵個理由過兩日reject個offer算啦
話有更好offer咩都好
到時比人black list 同埋即term就唔好
要查一做reference check就查到架啦

我真係有其他offer
好撚彩

下次見工唔好吹employment record啦
好易查

希望個風捱到2點後比我放多日假啦

希望快d落
旅行已經蝕左一日

你無得飛?

班機取消左
改左夜晚

但今晚打8號
會打到聽朝......

我係聽朝嗰班取消左改左聽晚

變左玩少一日?你去邊旅行?
有一個有趣小發現唔知你信唔信,睇下你地自己手指甲,底部應該有個半月形,呢個半月形的大小同清晰度反映你健康狀況,越清晰越健康,越小甚至冇左代表缺乏維他命B12同碘,B12係神經系統所需,碘係甲狀腺所需

科學上認為同抑鬱症有關
有一個有趣小發現唔知你信唔信,睇下你地自己手指甲,底部應該有個半月形,呢個半月形的大小同清晰度反映你健康狀況,越清晰越健康,越小甚至冇左代表缺乏維他命B12同碘,B12係神經系統所需,碘係甲狀腺所需

科學上認為同抑鬱症有關

我除左手指公其他手指都唔明顯

我得一隻手指公有
但已經有食b雜

科學上認為同抑鬱症有關

我得一隻手指公有
但已經有食b雜

手指公明顯
其他細同見唔到都有

科學上認為同抑鬱症有關

我得一隻手指公有
但已經有食b雜

算唔算有

灰暗絲黎嘅
我得手指公有白色,其他都無

科學上認為同抑鬱症有關

屌我完全無, 唔會好返?

我都係, 我地死得啦

科學上認為同抑鬱症有關

我得一隻手指公有
但已經有食b雜

算唔算有

你隻手勁似我嗰隻

我都係, 我地死得啦

其實係咪正常人都係得手指公有

機會率高啲姐,又唔駛驚成咁喎,注意營養均衡飲食就得
今晚飲幾罐啤酒慶祝放颱風假先

科學上認為同抑鬱症有關

我得一隻手指公有
但已經有食b雜

算唔算有

灰暗絲黎嘅

幾年前自己研究過
其實無特別關係

戒左酒,一飲就頭痛

戒左酒,一飲就頭痛

飲左可以唔洗諗咁多野

戒左酒,一飲就頭痛

飲左可以唔洗諗咁多野

想問咁多位點問醫生攞證明書話你真係有果個病?係咪直接講就得架啦?
呢排有啲嘢申請緊要交證明,我睇咗幾次都係凈俾藥

另外有冇巴絲又好又平睇嘅醫生介紹?我宜家睇緊抑鬱,每次都成千好肉痛

想問咁多位點問醫生攞證明書話你真係有果個病?係咪直接講就得架啦?
呢排有啲嘢申請緊要交證明,我睇咗幾次都係凈俾藥

另外有冇巴絲又好又平睇嘅醫生介紹?我宜家睇緊抑鬱,每次都成千好肉痛

我無拎過啊不過應該同平時睇醫生一樣同醫生講就得?

我都睇緊一次二千蚊
幫唔到你添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞