召集所有精神病情緒病患者(12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
糖絲你好d未 仲有冇痾??

止左痾, 而家好少少, 不過未完全正常返

訓唔訓到 訓到會好好多 聽日落街行下啦 頂住

未訓呀, 訓到掛
希望今晚可以訓得好啲,一教到天光

加油! 抱抱先

挨多幾日就可以去搵男朋友

返台灣啦?記得準時食藥呀

未呀,月中左右先返去
你講講下,今日無食藥

喂, 唔準咁囉
曬太陽對我個焦慮症有幫助,推介呢個方法俾你地,我係除左上衫曬,雖然熱,但促進血液循環又幾舒服,特別容易放鬆

其實戶外做咩都好都好有幫助, 聽日我都可能要行下公園, 放鬆下, 最慘係今日揀正10號波發作, 又唔出我去同埋落雨心情急速下滑

重點

我都想講, 我唔方便除

你開完PO之後幾驚你唔返黎呢度

個幾日好sad
事源係同阿媽爭執左幾句之後個晚去左我阿姨屋企住(一早約左),其實係佢屋企都開心,又有pizza榴連個啲食,但自己食唔落又要格硬食,因為佢地會話「你做咩食咁小,食多d啦」,之後又要不停扮正常講野,最後搞到自己好辛苦
希望今晚可以訓得好啲,一教到天光

加油! 抱抱先

挨多幾日就可以去搵男朋友

返台灣啦?記得準時食藥呀

未呀,月中左右先返去
你講講下,今日無食藥

喂, 唔準咁囉

真係唔記得左食
諗住叫醫生轉啲臨訓食一次嘅藥
早晚食我一定唔記得
曬太陽對我個焦慮症有幫助,推介呢個方法俾你地,我係除左上衫曬,雖然熱,但促進血液循環又幾舒服,特別容易放鬆

其實戶外做咩都好都好有幫助, 聽日我都可能要行下公園, 放鬆下, 最慘係今日揀正10號波發作, 又唔出我去同埋落雨心情急速下滑

重點

我都想講, 我唔方便除

個幾日好sad
事源係同阿媽爭執左幾句之後個晚去左我阿姨屋企住(一早約左),其實係佢屋企都開心,又有pizza榴連個啲食,但自己食唔落又要格硬食,因為佢地會話「你做咩食咁小,食多d啦」,之後又要不停扮正常講野,最後搞到自己好辛苦

今日發作我都無咩食野

病發唔係最辛苦
最辛苦係發作緊但又要扮無野,愈扮就愈想死
好好地比自己發洩完反而無咁想死

重點

我都想講, 我唔方便除

個幾日好sad

今日發作我都無咩食野

唔知幾時會肥返,由54kg小肥妹跌到今日48kg

重點

我都想講, 我唔方便除

個幾日好sad

今日發作我都無咩食野

咁我又無瘦到, 你相反0既
終於到左台灣喇
清一色有冇咩野食景點介紹下

係WOR你DELAY, 玩得開心0的呀

我都想講, 我唔方便除

個幾日好sad

今日發作我都無咩食野

咁我又無瘦到, 你相反0既

可能食得小
終於到左台灣喇

你去台灣邊到?雖然我住台北,但我完全唔知有咩好玩
終於到左台灣喇

我記得我去親台北都係食食同食
終於到左台灣喇

台北呀 我都諗住瘋狂食野

其實都係去夜市買你鐘意食0既野, 因為好多檔, 同埋好似最好食唔係市林, 同埋返酒店可以買0的生果, 我覺得台灣0的生果幾好味呀
終於到左台灣喇

其實我幾鐘意食西門町個間大腸包小腸
但我啲朋友話唔好食
終於到左台灣喇

其實都係去夜市買你鐘意食0既野, 因為好多檔, 同埋好似最好食唔係市林, 同埋返酒店可以買0的生果, 我覺得台灣0的生果幾好味呀

我鐘意去饒河,士林嘅棺材板都幾好食
終於到左台灣喇

但我啲朋友話唔好食

我鐘意食腸, 黑蚊蚊個隻, 而家仲有無架?
鐘意食雪糕都可以去下馬辣打邊爐,但我就鐘意食啲港式小小嘅邊爐
買女人野應該係光南大批發最平
仲有我鐘意食義美個雞蛋布丁多過統一布丁
終於到左台灣喇

但我啲朋友話唔好食

我鐘意食腸, 黑蚊蚊個隻, 而家仲有無架?

黑蚊蚊嘅腸?我正係諗到啲米血糕
奶奶有精神病好多年, 抑屈我諗佢有埋強迫症
日日都同自己講野, 經常性唔理人感受說話好難聽,
然後我老公有個妹, 一早住左出去, 冇畀過家用屋企
我同老公一結婚, 佢就跳晒制咁, 返屋企拎走張屋契, 而家立埋平安紙到佢名
一直得我老公畀家用養佢阿媽, 唔搬係因為如果搬又要交租又要畀家用開支太大
而家佢平安紙又淨寫佢女個名...日日屋企又係咁鬧交家嘈屋閉
開口埋口話間屋唔係佢個仔架, 快D走啦....
(我老公火因為奶奶一向唔煮飯唔執屋, 裝完飾仍然一屋係灰都唔理....)
而我兩公婆就返工返到黎都11, 12點..
最後頂唔順搬左返外家, 叫佢個女搬入黎養返佢

PS: 佢個女 只會搵阿媽笨.. 冇錢返黎問阿媽拎, 不段去旅行, 吃喝玩樂既人....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞