召集所有精神病情緒病患者(12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

真係好唔開心,點解我又搞到成件事咁樣

有病唔係你想 件事變成點亦唔係你控制到 你控制唔到人地點諗 正如人地都控制唔到你點諗一樣 只需要俾佢知道佢冇需要道歉就okay

無點講佢地都唔明

btw繁絲係咪對手好正面,個腦就好負面

佢好似話唔想散播負能量

點止對手呀 把口都係添呀 不過個腦就爭d咁 但如果幫到你地就好夠

對手同個口

你諗左去邊
有咩藥食左可以令自己唔亂諗野
唔係我想咁的,好撚辛苦 喊唔出

講多d?
個個都唔些肯聽我講野
又唔信我
依家無啦啦肚脹透氣辛苦
都唔知做乜鳩

屋企人?
我肯聽呀我信你呀 想講就講啦
個個都唔些肯聽我講野
又唔信我
依家無啦啦肚脹透氣辛苦
都唔知做乜鳩

屋企人?

唔係,我只係好想同我fd講佢比人呃,但佢死都唔信,比曬新聞佢睇早排有人係泰國比人捉到運毒,佢咩都唔信
之後想搵男友講下野,但又唔聽我講野
依家又胸口頂住頂住透唔到氣
唉好辛苦
想要個氧氣罩透氣

有事永遠自己一個人面對
個個都唔些肯聽我講野
又唔信我
依家無啦啦肚脹透氣辛苦
都唔知做乜鳩

屋企人?

唔係,我只係好想同我fd講佢比人呃,但佢死都唔信,比曬新聞佢睇早排有人係泰國比人捉到運毒,佢咩都唔信
之後想搵男友講下野,但又唔聽我講野
依家又胸口頂住頂住透唔到氣
唉好辛苦

佢唔聽佢既事 咪等佢自己仆街囉 到時佢咪知你講既野係真定假 你都盡左力同佢講 做朋友做到咁已經好夠 你做左自己要做既就好好 剩低既冇人控制到阻止到
想要個氧氣罩透氣

有事永遠自己一個人面對

我喺度
第一次回覆 想請巴絲俾下意見唔該
一直覺得係自己性格問題 先會咩都驚一餐
自己同家人健康 社交 坐飛機
但近一年發覺自己驚上述問題越黎越犀利
開學要對住唔熟既同學會驚到胃痛
好多無謂野驚同諗 成日失眠
試過調節生理時鐘 但好似啱啱咁 兩點幾又醒左 天光先訓得返
呢兩日諗緊自己係咪有焦慮症定係性格問題
使唔使去睇醫生 試下食Xanax助眠
定係自己試吓啲食療 例如洋甘菊茶助眠先
唔好意思好長但真係好困擾 唔該

不妨去見下臨床心理學家先?
如果你需要佢會轉介你去睇醫生 未必需要一開波就食藥
洋甘菊茶嗰d你體質okay就試下囉 冇壞既
不妨去見下臨床心理學家先?
如果你需要佢會轉介你去睇醫生 未必需要一開波就食藥
洋甘菊茶嗰d你體質okay就試下囉 冇壞既

Thanks bro 其實本身濕疹個人已經好煩好繃緊
Btw 我醫療方面淨係靠大學 心理學家可能要自費
想請問見學校社工先ok嗎?

任何你覺得幫到你既 我覺得都值得試下
我都有濕疹呀 我都明係點 真係好辛苦
可以呀 希望你會遇到個好既社工啦 可以問下佢意見睇下你有冇需要睇下 又或者如果你覺得真係好影響日常生活既 都可以去睇下 不過係唔平架啦
有咩藥食左可以令自己唔亂諗野
唔係我想咁的,好撚辛苦 喊唔出

講多d?

人心太複雜
自己迫死自己

I know this feel bro
我直頭慣性面癱

我直頭慣性面癱

我直頭慣性面癱

好難答你,因為我都已經痴左線
每次負能一黎就會自然諗更負既野撞
今晚就係fail左,仲有一個鐘準備開工

我直頭慣性面癱

我地一齊痴線

我直頭慣性面癱

我地一齊痴線

巴打唔洗開工咩

我直頭慣性面癱

我地一齊痴線

巴打唔洗開工咩

我係一pat爛泥 廢青img 聽緊周杰倫啲歌 屌仲撚負

我直頭慣性面癱

我地一齊痴線

巴打唔洗開工咩

讓我把記憶結成冰

我直頭慣性面癱

我地一齊痴線

巴打唔洗開工咩

讓我把記憶結成冰

我一路向北 離開有你的季節~

我地一齊痴線

巴打唔洗開工咩

讓我把記憶結成冰

唔知,多重煉毒
我已經係可以一頭開心緊下秒就入負能樣個種
早排失眠左又一個幾月多
前幾日真係辛苦到想死,今日又幾好,仲見得成工。真係個腦天生物質分泌鳩鳩地定咩
因為聽社康話有人係生理上致病,呢度有冇啲咁既case

我覺得自己係環境加天生有啲問題
幼稚園已經叫老母殺左我,之後比人的左去見校長傾計
呢件事好似無同人提過
但一直好深刻記住
到後來就係環境所逼
同埋屋企人都有病,醫生有講過可能係體質問題

我天生已經極怕人,特別對女人怕醜,社交焦慮,因為我記憶中幼稚園我排隊係好驚dup低頭唔舒服,加上一直小中學既與人相處較小圈子就知可能天生因素存在,而病發就真係不斷累積同有事件就爆出黎

我地一齊痴線

巴打唔洗開工咩

讓我把記憶結成冰

唔知,多重煉毒
我已經係可以一頭開心緊下秒就入負能樣個種
早排失眠左又一個幾月多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞