Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔好同meta比咪算
自己隊波慢慢用自己想打嘅打法 打出成績先好玩
下下追meta 不如用埋SL
呢幾場當熱身賽打
我隊wrexham 暫時英冠lead 緊好多分
如無意外應該下一季升超
Wrexham 除咗喺Wales個Pool度出幼幼其他都好好
玩緊FM23 雖然我冇買過人咁濟 但班主年年bump 水 幾好
上季playoff衝超失敗 今季買左幾個人 好左好多 英冠領放
利物浦無錢俾賽會扣9分,仲要賣咗勁多主力還錢,正選龍門用緊個National league north south 水平
我個香港幻幻CA100+仲未入到港隊
想問下我玩英超刷青訓
12月13就刷一轉,咩評價好?
3月13刷一轉,我試過有年有個CA130嘅出黎
呢個又係咩評價
評價係同負責人的judging potential同埋隊的能力有關
2020 之後無玩,想問而家頭像 會徵仲係咪要自己dl
12月13咪會出個list嘅,咩位置有幾多個前途無可限量嘅人嘅或者其他評價,係咪就係刷呢啲?
我就係試過一黎就出個130ca嘅15 16歲比我
第一次玩steam 版
dl 左真名fix.
請問點搵返sport interactive,呢個folder?
真名應該係呢到
Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2024\data\database\db\2400\
原來我save 左係onedrive 度
thanks
十二碼成日炒,我決定俾個龍射算
composure 14, penalty taking 16, finishing 17五球炒五球
電腦真係好廢 後期會一隊一隊咁爆煲畀人接管
試過玩到有隊庫房五億幾歐之後走
所有設施升晒 球場起埋 仲有成堆高價幻幻
有隻主力賣埋收兩億幾
電腦玩兩季已經負兩億
Match Engine 乜乜柒柒都嘥氣
FM25不如改下呢啲on9 AI轉會操作
佢地唔係好識傾合約
FM23果陣玩隊理文, 離開左幾年之後隊波人腳無乜大變但係人工支出已經多左幾倍 亞冠分組賽又未出過線 明明同一隊波拎過亞冠
總之AI都係廢
好想刷係兩個都要刷
第一次係出範圍
第二次就細執
簡單講preview出就係決定PA下限
Preview評價高啲只係代表你三月容易啲出高潛幻幻
如果你三月要SL刷嘅話嘅話preview嘅評價唔係特別重要
無記錯好似係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞